Ce filme vedem în luna iulie la cinema

Iulie este fără doar și poate luna blockbusterelor. Spider-Man: Homecoming, War for the Planet of the Apes, Dunkirk, Valerian and the City of a Thousand Planets: iată care sunt filmele pe care le vedem la cinema în următoarele săptămâni.

Spider-Man: Homecoming (Premiera: 7 iulie)

Da, așteptarea a luat sfârșit, iar luna aceasta ne reîntâlnim pe marile ecrane cu unul dintre supereroii noștri preferați! După Tobey Maguire şi Andrew Garfield, a venit rândul lui Tom Holland să intre în pielea lui Peter Parker/Spider-Man într-un film despre debutul acestuia în lumea supereroilor. Întreaga aventură se desfăşoară sub stricta supraveghere a mentorului său, Tony Stark (Robert Downey Jr.).

The House (Premiera: 7 iulie)

Dacă sunt implicați Amy Poehler și Will Ferrell, e clar că lasă cu muuulte hohote de râs. După ce rămân fără bani pentru facultatea fiicei lor, Alex (Ryan Simpkins), Scott (Ferrell) și Kate (Poehler) hotărăsc să se lanseze în lumea afacerilor… profitabile. Inspirați de vecinul lor, Frank (Jason Mantzoukas), cei doi deschid un cazinou ilegal chiar la ei acasă.

Fantastic Journey to Oz (Premiera: 14 iulie)

În regia lui Vladimir Toropchin, animația este o aventură pe care o vor adora atât cei mici, cât și cei mari. După ce găsește o pereche de pantofi magici, Dorothy ajunge în Oz, un tărâm fermecat, pe care, alături de noii săi prieteni, trebuie să îl apere de un malefic vrăjitor.

War for the Planet of the Apes (Premiera: 14 iulie)

Caesar (Andy Serkis) și armata sa de primate evoluate genetic încep un război împotriva oamenilor conduși de Colonel (Woody Harrelson). Cine va câștiga, la final, bătălia dintre specii? În mâinile cui rămâne viitorul planetei?

Dunkirk (Premiera: 21 iulie)

Este filmul pe care nu ai voie să îl ratezi în luna iulie, mai ales că este regizat de celebrul Christopher Nolan, omul din spatele unor pelicule ca Inception și Interstellar. Dunkirk este inspirat din fapte reale, o bătălie din timpul celui De-al Doilea Război Mondial, când trupele Aliaților au fost înconjurate de armata germană pe o plajă din nordul Franței, fiind nevoite să găsească o cale de a rezista ofensivei naziste până la sosirea ajutoarelor. Din distribuția filmului fac parte Tom Hardy, Mark Rylance, Cillian Murphy și Kenneth Branagh.

Valerian and the City of a Thousand Planets (Premiera: 21 iulie)

Cea mai nouă producție a regizorului Luc Besson (The Fifth Element, Lucy), Valerian and the City of a Thousand Planets îi are în prim plan pe ofițerul Valerian (Dane DeHaan) și pe partenera sa, Laureline (Cara Delevingne), protagoniștii celor mai ciudate misiuni intergalactice. Deși Valerian își dorește ca relația lor să fie mai mult decât una profesională, tânăra îl respinge constant, fiind hotărâtă să se dedice aventurile sale de pe Alpha, orașul celor o mie de planete.

Amityville: The Awakening (Premiera: 28 iulie)

Evident că nu putea lipsi un horror din selecția acestei luni, așa că fanii genului își pot rezerva de pe-acum bilet la Amityville: The Awakening. Filmul urmărește povestea lui Belle (Bella Thorne), o tânără care se mută cu mama, sora mai mică și fratele geamăn, care este în comă, într-o nouă casă. În scurt timp însă, în locuința lor încep să se petreacă lucruri ciudate, iar Belle o suspectează pe mama sa că nu îi spune adevărul despre ceea ce se întâmplă de fapt acolo.

The Son of Bigfoot (Premiera: 28 iulie)

Adam (vocea lui Cal Brunker) este un adolescent aparent obișnuit, cu mici probleme de adaptare. Hotărât să rezolve misterul care planează în jurul identității tatălui său, el pornește în căutarea sa în pădure, unde ajunge să afle un adevăr la care nu se gândise niciodată.

The Midwife (Premiera: 28 iulie)

Claire (Catherine Frot) este o femeie trecută de prima tinerețe, care lucrează ca moașă într-un spital. Aceasta primește un telefon de la Béatrice (Catherine Deneuve), amanta tatălui său, iar traumele unui trecut dureros încep să iasă, treptat, la iveală.

the midwife

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle