Ce filme vedem la cinema în septembrie

Drame, comedii, filme de acțiune și pelicule de-a dreptul înspăimântătoare: iată care sunt filmele care te așteaptă în cinema în luna septembrie.

Inhumans (Premiera: 1 septembrie)

Până va reveni Thor pe marile ecrane (Thor: Ragnarok are premiera pe 27 octombrie), cei de la Marvel ne propun un nou serial cu supereroi: Inhumans. Primele două episoade din Inhumans vor putea fi urmărite în exclusivitate în format IMAX, la Cinema City, doar pe 1, 2 şi 3 septembrie. Povestea îi are în prim plan pe Black Bolt (Anson Mount), Regele Inumanilor, și pe fratele acestuia, maleficul Maximus (interpretat de nimeni altul decât Iwan Rheon, Ramsay Bolton din Game of Thrones), care are o perspectivă complet diferită despre conducerea poporului.

The Hitman’s Bodyguard (Premiera: 1 septembrie)

Luna aceasta, Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson fac echipă într-un action movie presărat cu multe momente haioase. Michael Bryce (Reynolds), cel mai bun bodyguard, și Darius Kincaid (Jackson) cel mai cunoscut asasin plătit, au fost rivali toată viaţa, însă acum trebuie să lucreze împreună pentru o zi întreagă de acţiune explozivă, adrenalină, umor şi urmăriri în jurul lumii.

Girls Trip (Premiera: 1 septembrie)

Pregătești o seară de pomină alături de cele mai bune prietene? Strânge-ți gașca și hai la Girls Trip! Patru prietene bune, Ryan (Regina Hall), Sasha (Queen Latifah), Lisa (Jada Pinkett Smith) și Dina (Tiffany Haddish), hotărăsc să plece în excursie pentru a petrece o nouă aventură împreună, dar și pentru a-și aminti de vremurile bune din trecut.

The Jungle Bunch (Premiera: 8 septembrie)

Animația îl are în prim plan pe simpaticul Maurice (vocea lui Philippe Bozo), un pinguin cu suflet de tigru, care a crescut în junglă și a devenit liderul patrulei care asigură ordinea și disciplina în acest loc. În momentul în care Igor, un koala diabolic (vocea lui Richard Darbois), decide să distrugă jungla, Maurice și prietenii săi trebuie să intervină pentru a-și salva casa.

Good Time (Premiera: 8 septembrie)

Nominalizat la Festivalul de Film de la Cannes la categoria Palme d’Or, Good Time este povestea lui Constantine Nikas (Robert Pattinson) și a fratelui său, Nick (Benny Safdie), doi tineri ale căror vieți iau o turnură neașteptată în momentul în care jaful organizat de ei se termină prost. Compozitorul Daniel Lopatin a fost premiat la Cannes pentru coloana sonoră a filmului.

Renegades (Premiera: 8 septembrie)

Filmul urmărește povestea unei echipe de pușcași marini care descoperă o comoară pe fundul unui lac din Bosnia. Deși ar trebui să o înapoieze autorităților, aceștia hotărăsc să pună la cale un aparent jaf și să returneze aurul găsit proprietarilor de drept.

It (Premiera: 8 septembrie)

Dacă îți este frică de clovni, It, cel mai nou film al regizorului Andrés Muschietti, ecranizarea romanului omonim al lui Stephen King, va fi o adevărată provocare pentru tine! Când tot mai mulți copii încep să dispară în orășelul Derry din Maine, câțiva puști hotărăsc să îl înfrunte cel mai înfricoșător, misterios și periculos personaj din lume.

Paris pieds nuds (Premiera: 15 septembrie)

Fiona (Fiona Gordon) ajunge pentru prima dată la Paris, unde are de gând să rămână pentru a avea grijă de mătușa sa, Martha (Emmanuelle Riva), în vârstă de 88 de ani. Pentru că nu o găsește pe aceasta acasă, Fiona pornește să exploreze orașul în compania lui Dom (Dominique Abel), un cerșetor care se ține în permanență după ea.

Tulip Fever (Premiera: 15 septembrie)

Alicia Vikander, una dintre favoritele mele, revine luna aceasta pe marile ecrane în drama Tulip Fever. Acţiunea are loc în Amsterdamul secolului al XVII-lea şi urmăreşte povestea unui artist, Jan Van Loos (Dane DeHaan), care primeşte sarcina de a-i face un portret frumoasei Sophia (Vikander), o femeie captivă în mariajul cu un bărbat mai în vârstă, Cornelis Sandvoort (Cristoph Waltz).

American Assassin (Premiera: 15 septembrie)

După ce supravietuiește unui atentat terorist cu urmări dramatice pentru el, Mitch Rapp (Dylan O’Brien) este recrutat într-un program secret care pregătește agenți pentru lupta împotriva terorismului. Mentorul acestuia este Stan Hurley (Michael Keaton), un bărbat care încă se confruntă cu demonii trecutului.

Victoria and Abdul (Premiera: 22 septembrie)

În regia lui Stephen Frears, pelicula urmărește o relație de prietenie cu totul și cu totul specială: cea dintre Regina Victoria (Judi Dench), unul dintre cei mai longevivi monarhi ai Marii Britanii, și Abdul Karim (Ali Fazal), un tânăr funcționar din India. Inspirat din fapte reale, filmul este o poveste emoționantă despre doi prieteni care trec peste toate titlurile, regulile și normele sociale, trăindu-și viața exact așa cum doresc.

Kingsman: The Golden Circle (Premiera: 22 septembrie)

Luna aceasta ne reîntâlnim cu agentul secret Eggsy (Taron Egerton), care este nevoit să își facă noi aliați pentru a învinge o organizație extrem de periculoasă. Din distribuție fac parte Colin Firth, Channing Tatum, Julianne Moore, Mark Strong, Halle Berry și Jeff Bridges.

THE LEGO Ninjago Movie (Premiera: 22 septembrie)

În septembrie, facem o călătorie în Ninjago, unde șase adolescenți cu abilități extraordinate încearcă să își salveze orașul de monștri, roboți și alți dușmani.

Un pas în urma serafimilor (Premiera: 22 septembrie)

Cu Ștefan Iancu și Vlad Ivanov în rolurile principale, Un pas în urma serafimilor îl are în prim plan pe Gabriel, un tânăr care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic, unde lucrurile nu sunt nici pe departe așa cum ar trebui să fie.

Breaking News (Premiera: 29 septembrie)

În regia Iuliei Rugină, Breaking News a avut premiera în iunie, la TIFF, urmând să fie distribuit în cinematografele din întreaga ţară în această toamnă. Filmul îl are în prim plan pe Alex Mazilu (Andi Vasluianu), un reporter de televiziune care supravieţuieşte unei explozii într-o uzină. Pus în situația de a realiza un reportaj in memoriam, el constată că nu știe mai nimic despre colegul său de echipă, cameramanul care și-a pierdut viața în acea explozie, şi porneşte în căutarea adevărului.

Flatliners (Premiera: 29 septembrie)

Ce se află dincolo de moarte? La această întrebare încearcă să își răspundă câțiva prieteni, studenți la Medicină, care își provoacă singuri moartea prin oprirea activității cerebrale pentru câteva momente. Experimentul lor însă are efecte cu totul și cu totul neașteptate.

Borg vs. McEnroe (Premiera: 29 septembrie)

Dacă sportul se numără printre pasiunile tale, atunci în mod sigur ai auzit despre legendara rivalitate din lumea tenisului, cea dintre Björn Borg şi John McEnroe. O poveste despre ambiţie, pasiune și curaj dus la extrem, filmul lui Janus Metz Pedersen se axează pe episodul memorabil din 1980, finala de la Wimbledon dintre Borg și McEnroe, explorând personalitățile complexe ale celor doi jucători care au schimbat istoria tenisului mondial.

Logan Lucky (Premiera: 29 septembrie)

În regia lui Steven Soderbergh, filmul urmărește povestea a doi frați, Jimmy (Channing Tatum) și Clyde (Adam Driver), care pun la cale un jaf de proporții în încercarea de a face rost de bani și de a-și schimba viața. Din distribuție fac parte și Katie Holmes, Riley Keough și Seth MacFarlane.

Foto: hepta.ro, outnow.ch, Adi Marineci

Categorii Lifestyle