Ce filme vedem la cinema în iunie

Wonder Woman, Despicable Me 3, Transformers: The Last Knight, Cars 3 și nu numai: iunie este luna blockbusterelor și a poveștilor care te vor atrage în sala de cinema în zilele toride.

Wonder Woman (Premiera: 2 iunie)

Toată lumea așteaptă aventura lui Gal Godot din Wonder Woman, iar noi pariem deja că va fi una plină de adrenalină. În momentul în care un pilot american se prăbușește pe țărmul unei insule și le povestește amazoanelor de aici despre conflictul care amenință lumea întreagă, Diana hotărăște să plece de pe insulă și își folosească puterile pentru a proteja omenirea.

Baywatch (Premiera: 2 iunie)

Nu e deloc ușor să fii salvamar, mai ales când ești nevoit să faci echipă cu un tânăr extravagant, care, de cele mai multe ori, mai mult te încurcă decât să te ajute. Iar Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) știe cel mai bine acest lucru. Însă atunci când viitorul plajei sale este pus în pericol, el este nevoit să lucreze cot la cot cu arogantul Matt Brody (Zac Brody) pentru a salva situația.

Povestea iubirii (Premiera: 9 iunie)

Povestea iubirii este primul lungmetraj în limba engleză al lui Radu Mihăileanu, un film inspirat de romanul cu același nume scris de Nicole Krauss. Pelicula urmărește povestea de dragoste dintre Léo (Derek Jacobi) și Alma (Gemma Arterton), doi tineri evrei din Polonia pe care ororile celui De-a Doilea Război Mondial par să-i despartă pentru totdeauna. Și totuși, legătura lor este mai puternică decât orice altceva, învingând timpul și distanța.

The Mummy (Premiera: 9 iunie)

În regia lui Alex Kurtzman, filmul îl are în prim plan pe Tyler Colt (Tom Cruise), un militar care primește misiunea de a elimina un grup terorist dintr-un buncăr. Odată ce ajunge aici, descoperă un sarcofag antic, pe care sunt marcate diferite simboluri egiptene, iar în clipa în care introduce mâna în interiorul lui, întreaga sa viață este blestemată.

Dalida (Premiera: 9 iunie)

O poveste care te va inspira și emoționa în egală măsură, filmul urmărește viața tragică a Dalidei, artista care a devenit celebră în anii ’50, cântând în peste zece limbi străine, inclusiv franceză, arabă, greacă, germană și japoneză. Aceasta a murit în 1987, după o supradoză de sedative, lăsând în urmă un bilet de adio în care a mărturisit că existența ei devenise de nesuportat.

Rough Night (Premiera: 16 iunie)

După atâta dramă, parcă ar merge și o comedie de fete, nu-i așa? La asta s-au gândit și Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer și Zoë Kravitz, care, în Rough Night, pun la cale cea mai tare petrecere a burlăcițelor. Singură problemă e că, după multă distracție și mult alcool, party-ul se încheie brusc din cauza unei crime neașteptate.

Cars 3 (Premiera: 16 iunie)

În iunie, simpaticele mașinute se întorc pe pistă, fiind gata de o nouă confruntare. De această dată, Lightning McQueen (vocea lui Owen Wilson) și gașca sa trebuie să se ia la întrecere cu un adversar extrem de dur: Jackson Storm (vocea lui Armie Hammer).

Unlocked (Premiera: 16 iunie)

Alice (Noomi Rapace) este o fostă agentă C.I.A., care, după ce află despre un posibil atac biologic asupra Londrei, hotărăște să reintre în joc și să rezolve situația. Alături de singurul său aliat, Jack Alcott (Orlando Bloom), aceasta pornește într-o cursă contracronometru pentru a salva orașul.

Overdrive (Premiera: 16 iunie)

Andrew (Scott Eastwood) și Garrett (Freddie Thorp) sunt doi frați a căror singură preocupare este să… fure mașini de lux. În timpul unei „operațiuni” în Marsilia, aceștia sunt prinși într-un război al interlopilor, fiind nevoiți să găsească rapid o soluție pentru a scăpa cu viață.

Transformers: The Last Knight (Premiera: 23 iunie)

Cea de-a cincea parte a celebrei francize urmărește o confruntare explozivă între oameni, pe de o parte, și Transformers, pe de altă parte. Secrete și legende din trecut încep să iasă la iveală pe măsură ce haosul cuprinde lumea întreagă. Din distribuție fac parte Mark Wahlberg, Laura Haddock, Stanley Tucci și Anthony Hopkins.

Once Upon a Time in Venice (Premiera: 23 iunie)

Once Upon a Time in Venice îl are ca protagonist pe cel mai simpatic patruped din lume: cățelul Buddy. Când acesta este răpit de o bandă de infractori, stăpânul său, Steve Ford (Bruce Willis), un detectiv privat din Los Angeles, adună o echipă care să-l ajute în misiunea de salvare a lui Buddy.

Everything, Everything (Premiera: 23 iunie)

În regia Stellei Meghie, Everything, Everything este o dramă despre cea mai frumoasă relație de prietenie. Din cauza unei boli care o împiedică să iasă afară, Maddy (Amandla Stenberg) este o adolescentă nevoită să stea tot timpul în casă. Singurul său prieten este Olly (Nick Robinson), puștiul din vecini, care găsește o metodă prin care să comunice zi de zi cu ea.

Despicable Me 3 (Premiera: 30 iunie)

Punem pariu că ți-a fost dor de Gru (vocea lui Steve Carell), cel mai haios ticălos animat, nu-i așa? Ei bine, în această lună, răutatea se dublează, pentru că Gru se reîntâlnește cu Dru (vocea lui Steve Carell), fratele său geamăn, un personaj diabolic și extrem de bogat, care vrea să plănuiască un jaf de proporții.

Baby Driver (Premiera: 30 iunie)

Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Hamm, Jamie Foxx și Lily James fac echip în acest action movie presărat cu momente super-comice. Baby (Elgort) este un tânăr introvertit, cu un trecut traumatizant, dar și un talent incredibil la volan. Abilitatea sa de a conduce excelent în orice situația este exploatată la maximum de Doc (Spacey), un interlop fără scrupule, care îl trimite în cele mai periculoase misiuni.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle