Ce filme vedem în iunie la cinema

filme

George Clooney şi Julia Roberts revin pe marile ecrane într-un thriller plin de suspans, simpaticii Dory şi Nemo sunt pregătiţi de o nouă aventură acvatică, iar Woody Harrelson şi Jesse Eisenberg fac trucuri de magie în Now You See Me 2. A început o nouă lună, aşa că este timpul să vedem care sunt premierele din iunie de la cinema.

Money Monster (Premiera: 3 iunie)
În timpul emisiunii sale economice, jurnalistul Lee Gates (George Clooney) este surprins de un bărbat care intră în studioul său şi îl ameninţă cu pistolul în direct. La momentele de groază asistă şi producătoarea sa, Patty Fenn (Julia Roberts), care este nevoită să găsească o cale de scăpare înainte să se producă o tragedie.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (Premiera: 3 iunie)
În luna iunie, Ţestoasele Ninja se pregătesc de o nouă porţie de acţiune de… Halloween. Maleficul Shredder (Brian Tee) scapă din arest şi pune la cale un plan diabolic alături de complicii săi, aşa că  Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard), Leonardo (Pete Ploszek) şi Raphael (Alan Ritchson) sunt nevoiţi să salveze lumea din nou, chiar dacă, de această dată, pericolul este mai mare decât îşi imaginează ei.

Money Monster & Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Money Monster & Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Warcraft (Premiera: 10 iunie)
Inspirat de popularul joc video cu acelaşi nume, Warcraft este o aventură de neratat. Planeta Azeroth se pregăteşte de un război cumplit între oamenii conduşi de neînfricatul Anduin Lothar (Travis Fimmel), pe de o parte, şi orcile periculoase, în fruntea cărora se află necruţătorul Orgrim (Robert Kazinsky).

Remember (Premiera: 17 iunie)
Cu Christopher Plummer în rolul principal, filmul urmăreşte povestea lui Zev, un bărbat care, ajuns la senectute, descoperă că gardianul nazist care i-a omorât familia în urmă cu zeci de ani se ascunde acum în America. Bântuit de un trecut pe care nu îl poate da uitării, Zev porneşte într-o misiune de răzbunare.

Warcraft & Remember
Warcraft & Remember

Now You See Me 2 (Premiera: 17 iunie)
Cei patru călăreţi, Merritt (Woody Harrelson), Jack (Dave Franco), J. Daniel (Jesse Eisenberg) şi Lula (Lizzy Caplan), se întorc pentru un nou act de iluzionism spectaculos. Numai că planurile lor sunt încurcate de Walter Mabry (Daniel Radcliffe), un geniu al industriei tehnologice, aşa că trebuie să apeleze la cele mai bune trucuri ale lor pentru a fi cu un pas înaintea acestuia.

Finding Dory (Premiera: 17 iunie)
După ce se rătăceşte de familia sa, Dory (vocea lui Ellen DeGeneres) trebuie să înfrunte pe cont propriu o lume complet necunoscută ei. Îşi face prieteni noi, trece printr-o mulţime de peripeţii, învaţă lucruri pe care nu le ştia până atunci şi, cumva, reuşeşte să găsească drumul înapoi spre casă.

Now You See Me 2 & Finding Dory
Now You See Me 2 & Finding Dory

Dublu (Premiera: 17 iunie)
În regia lui Catrinel Dănăiaţă, filmul este o poveste plină de emoţie despre izolare şi depresie, despre criza vârstei de mijloc, în care George (Bogdan Dumitrache), personajul principale, explorează o mulţime de stări şi sentimente adesea copleşitoare. Din distribuţie fac parte şi Dorian Boguţă, Maria Dinulescu şi Teodor Corban. Pelicula a fost inclusă în competiția East of the West a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, secțiune dedicată regizorilor aflați la primul sau al doilea film.

Independence Day: Resurgence (Premiera: 24 iunie)
Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la lansarea primului film Independence Day, iar regizorul Roland Emmerich revine cu o nouă aventură S.F. pe marile ecrane. După două decenii de pace, omenirea se pregăteşte de o nouă confruntare cu forţele extraterestre, care sunt mai puternice ca niciodată şi vor să cucerească întreaga lume.

Dublu & Independence Day: Resurgence
Dublu & Independence Day: Resurgence

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle