Ce filme vedem în iulie la cinema

FILME

Emilia Clarke și Sam Claflin ne cuceresc în Me Before You, Alexander Skarsgård ne demonstrează că se descurcă de minune în sălbăticie în rolul lui Tarzan din The Legend of Tarzan, în timp ce Matt Damon revine în rolul senzaționalului spion Jason Bourne. Iulie se anunță a fi o lună plină de filme interesante, așa că este timpul să facem o trecere în revistă a producțiilor pe care nu trebuie să le ratați.

Me Before You (Premiera: 1 iulie)
După ce își pierde locul de muncă, simpatica Louisa Clark (Emilia Clarke) este nevoită să își găsească rapid un nou job pentru a-și ajuta familia în continuare. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta acceptă să lucreze în casa familiei Traynor și să aibă grijă de Will (Sam Claflin), un bărbat pasionat de adrenalină, care acum este țintuit într-un scaun cu rotile, paralizat aproape complet. Sarcastic și morocănos tot timpul, Will îi ține pe toți la distanță, însă, alături de Lou, acesta învață să se bucure din nou de viață.

Central Intelligence (Premiera: 1 iulie)
Kevin Hart, maestrul comediei, face echipă cu Dwayne Johnson într-un spy movie de zile mari! Agentul C.I.A. Bob Stone (Johnson) se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu și profită de acest eveniment pentru a-l coopta în misiunea sa de salvare a lumii pe Calvin Joyner (Hart), un vechi prieten contabil nu tocmai… curajos.

1
Me Before You & Central Intelligence

The Conjuring 2 (Premiera 1 iulie)
Dacă primul film vi s-a părut înfricoșător, în The Conjuring 2, groaza atinge un nou nivel. Ed (Patrick Wilson) şi Lorraine Warren (Vera Farmiga), celebrul cuplu de demonologi, se implică într-un nou caz paranormal, ajungând de această dată în Londra, unde încearcă să o ajute pe Peggy Hodgson (Frances O’Connor), o mamă care își crește singură cei patru copii, într-o casă înspământătoare, plină de spirite rele.

Mike and Dave Need Wedding Dates (Premiera: 8 iulie)
Mike (Adam Devine) și Dave (Zav Efron) sunt invitați la nunta surorii lor din Hawaii, însă condiția acesteia este ca cei doi să își găsească partenere pentru marele eveniment. Mike și Dave dau un anunț pentru toate fetele care doresc să îi însoțească la nuntă în cadrul unei emisiuni, iar în scurt timp, planul lor scapă de sub control… total.

2
The Conjuring 2 & Mike and Dave Need Wedding Dates

The Legend of Tarzan (Premiera: 8 iulie)
Deși au trecut ani buni de când a părăsit jungla din Africa, Tarzan (Alexander Skarsgård) se întoarce în sălbăticie, fiind prins într-un complot orchestrat de căpitanul Leon Rom (Christoph Waltz). Acesta o ține captivă pe frumoasa Jane (Margot Robbie) în speranța că o să-l ademenească astfel pe Tarzan, însă nu bănuiește o clipă care vor fi consecințele acțiunilor sale.

The Shallows (Premiera: 15 iulie)
Blake Lively revine pe marile ecrane în The Shallows, un thriller captivant și plin de suspans. În timpul unei sesiuni de surfing pe o plajă pustie, Nancy Adams (Lively) este rănită de un rechin alb uriaș, care îi atacă și prietenii. Deși se refugiază pe o stâncă, aflată la câteva zeci de metri de mal, aceasta este în continuare în pericol, așa că trebuie să dea dovadă de multă stăpânire de sine și imaginație pentru a se salva.

3
The Legend of Tarzan & The Shallows

Ice Age: Collision Course (Premiera: 15 iulie)
Trebuie să mărturisesc că îmi era tare, tare dor de simpaticele personaje din Ice Age: Scrat (vocea lui Chris Wedge), Manny (vocea lui Ray Romano), Buck (vocea lui Simon Pegg) și Diego (Denis Leary), așa că m-am bucurat foarte mult când am aflat că luna aceasta îi voi revedea în cea de-a cincea parte a celebrei serii animate. De această dată, Scrat ajunge în spațiu și, așa cum era de așteptat, declanșează acolo accidental o serie de evenimente cosmice care pun în pericol planeta.

The Wave (Premiera: 15 iulie)
Geologul Kristian Eikfjord (Kristoffer Jones) a acceptat un nou post și se pregătește, împreună cu familia lui, să se mute din oraș. Lucrurile se schimbă în momentul în care colegii săi înregistrează mici modificări geologice în subsol, iar în scurt timp, Kristian îşi dă seama că cel mai mare coşmar e gata să devină realitate și că are doar zece minute la dispoziție pentru a-i salva pe cei dragi.

4
Ice Age: Collision Course & The Wave

Star Trek Beyond (Premiera: 22 iulie)
Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Zoe Saldana și regretatul Anton Yelchin (actorul a decedat luna trecută în urma unui accident) revin într-o nouă aventură Star Trek. De data aceasta, echipajul navei Enterprise ajunge într-un loc încă neexplorat, unde se confruntă cu un nou pericol.

Ghostbusters (Premiera: 29 iulie)
Abby (Melissa McCarthy), Erin (Kristen Wiig), Jillian (Kate McKinnon) și Patty (Leslie Jonas) formează grupul vânătoarelor de fantome care încearcă să înfrunte spiritele ce au luat cu asalt New York-ul. În echipa lor intră și fermecătorul Kevin (Christ Hemsworth), pe postul de… recepționer.

5
Star Trek Beyond & Ghostbusters

Jason Bourne (Premiera: 29 iulie)
După foarte mulți ani în care a fost într-un continuă căutare, încercând să își recapete încetul cu încetul memoria, Jason Bourne (Matt Damon) își amintește acum cine este și este hotărât să găsească răspunsuri la întrebările din trecutul său, chiar dacă pericolele îl pândesc la fiecare pas.

Bad Moms (Premiera: 29 iulie)
Ce fac trei mame atunci când obosesc și pur și simplu se satură de responsabilitățile lor de zi cu zi? Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) și Carla (Kathryn Hahn) ne dau răspunsul în Bad Moms, o comedie despre mame bune și, mai ales, nebune!

6
Jason Bourne & Bad Moms

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle