Ce filme noi vedem în februarie la cinema

Episoade noi din francize celebre, animaţii extrem de simpatice şi poveşti care te vor emoţiona încă din primele minute: iată care sunt filmele pe care le descoperim în februarie la cinema.

Resident Evil: The Final Chapter (Premiera: 3 februarie)

Era şi timpul să o revedem pe Milla Jovovich într-un action movie plin de adrenalină. În februarie, actriţa se întoarce pe marile ecrane în ultima parte a francizei Resident Evil: The Final Chapter. De această dată, Alice, personajul său, revine în Raccoon City pentru a duce la bun sfârşit lupta împotriva corporaţiei Umbrella.

La drum cu tata (Premiera: 3 februarie)

Un road movie autohton, La drum cu tata este povestea unor fraţi, Mihai (Alex Mărgineanu) și Emil (Răzvan Enciu), care au un singur lucru în comun: grija pe care i-o poartă tatălui lor bolnav. Dacă Mihai, cel mare, este medic şi informator resemnat al Securităţii, Emil este un oponent înfocat al stalinismului.

Gold (Premiera: 3 februarie)

Inspirat de o poveste reală, filmul urmăreşte aventura lui Kenny Wells (Matthew McConaughey), un bărbat care ajunge în jungla indoneziană în căutarea unei mine de aur. În această misiune deloc simplă, el este ajutat de partenerul său, Michael Acosta (Edgar Ramirez).

Surf’s Up 2: WaveMania (Premiera: 3 februarie)

Şi dacă tot povesteam mai sus despre animaţii haioase, Surf’s Up 2: WaveMania se numără printre highlight-urile lunii. Cody (vocea lui Jeremy Shada) şi gaşca lui de surferi sunt pregătiţi şi de această dată pentru o nouă aventură pe apă.

The LEGO Batman Movie (Premiera: 10 februarie)

Batman se întoarce luna aceasta pe marile ecrane… în varianta animată. Bruce Wayne (vocea lui Will Arnett) este acum un personaj LEGO tare haios, care, pe lângă faptul că se ocupă de siguranţa oraşului Gotham, trebuie să aibă grijă şi de băieţelul pe care l-a adoptat.

Fifty Shades of Grey (Premiera: 10 februarie)

În prag de Valentine’s Day, Christian Grey (Jamie Dornan) şi Anastasia Steele (Dakota Johnson) se întorc pe marile ecrane, în Fifty Shades Darker! Cei doi se împacă (după finalul Fifty Shades of Grey fooooarte dramatic), iar Anastasia pare destul de hotărâtă să nu îl mai lase pe Grey să joace după propriile sale reguli. În scenă apare și Leila (Bella Heathcote), o tânără care i-a fost „supusă” lui Christian înaintea Anastasiei, și care pare să nu fi renunțat la ideea că povestea sa cu el s-a încheiat.

John Wick: Chapter 2 (Premiera: 17 februarie)

Keanu Reeves revine în rolul lui John Wick, asasinul care se întoarce în lumea infractorilor pentru o misiune extrem de periculoasă… la Roma.

A Cure for Wellness (Premiera: 17 februarie)

În regia lui Gore Verbinski, regizorul şi producătorul filmelor Pirates of the Caribbean şi The Ring, thrillerul urmăreşte povestea lui Lockhart (Dane DeHaan), un tânăr ambiţios, care merge în Alpii Elveţiei, la un centru de wellness, de unde trebuie să îl preia pe CEO-ul companiei la care lucrează. Odată ce ajunge aici însă, bărbatul descoperă că centrul nu este nici pe departe un loc idilic, în care oamenii primesc ajutorul de care au nevoie.

Rings (Premiera: 17 februarie)

Deşi iniţial trebuia să fie lansat în luna octombrie a anului trecut, în apropiere de Halloween, Rings, filmul horror semnat de F. Javier Gutiérrez, va ajunge în cinematografe abia acum. Matilda Lutz joacă rolul Juliei, o tânără ce descoperă un filmuleţ misterios, despre care se spune că îi ucide pe toţi cei care îl văd în şapte zile.

A Monster Calls (Premiera: 24 februarie)

Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones şi Toby Kebbell au făcut echipă în această poveste emoţionantă, inspirată de romanul lui Patrick Ness. Conor (MacDougall) este un băieţel cu o copilărie dificilă, ce reuşeşte să evadeze, în fiecare seară, într-o lume fantastică, fiind ajutat de un monstru în formă de copac.

Trainspotting 2 (Premiera: 24 februarie)

Haos, durere, heroină, situaţii-limită, amintiri: după douăzeci de ani, Mike Renton (Ewan McGregor) se întoarce acasă şi se reîntâlneşte cu gaşca sa, intrând din nou într-un joc nebunesc, bine orchestrat de regizorul Danny Boyle.

Fist Fight (Premiera: 24 februarie)

Iar dacă îţi doreşti o comedie pentru acest sfârşit de lună, Charlie Day şi Ice Cube sunt pregătiţi pentru o confruntare de pomină. Campbell (Day), un ciudăţel profesor de liceu, reuşeşte să cauzeze concedierea unui coleg de muncă, aşa că este provocat de rivalul său la o luptă în parcare.

Foto: hepta.ro, outnow.ch

Categorii Lifestyle