Ce filme vedem în decembrie la cinema

film

Comedii de Crăciun, un nou film din seria Underworld, un musical cu şanse mari la Oscaruri şi multe alte titluri interesante: iată care sunt peliculele pe care le vedem în decembrie la cinema.

The Neon Demon (Premiera: 2 decembrie)
În regia curajosului Nicolas Winding Refn, cunoscut pentru filmele Drive şi Only God Forgives, The Neon Demon explorează povestea lui Jesse (Elle Fanning), o tânără care ajunge la Los Angeles pentru a deveni model. Aici, ea descoperă un alt univers, o lume care face tot posibilul să îi distrugă puritatea. Pentru The Neon Demon, Refn a fost nominalizat la Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes din acest an.

Allied (Premiera: 2 decembrie)
Acțiunea din Allied are loc în 1942 și îl are în prim plan pe Max Vatan (Brad Pitt), un ofițer britanic care, în timpul unei misiuni în Casablanca, se îndrăgostește de Marianne Beausejour (Marion Cotillard), o franțuzoaică din serviciile secrete. Deși povestea lor de dragoste pare una extraordinară, intrigile și secretele încep treptat să se strecoare în relația acestora. Max află că Marianne, femeia cu care s-a însurat și cu care are un copil, este, de fapt, un spion al naziștilor, așa că începe o investigație pe cont propriu pentru a descoperi adevărul despre soția lui.

1

Kills on Wheels (Premiera: 2 decembrie)
Pentru că ştiu că nu au mai nimic de pierdut, doi tineri cu dizabilităţi locomotorii se împrietenesc cu un criminal, aflat şi el în scaun cu rotile, care tocmai a ieşit din închisoare. Cu un curaj de-a dreptul nebun, cei trei pregătesc o misiune împotriva mafiei.

Snowtime! (Premiera: 2 decembrie)
Vacanţa de iarnă începe cu o bulgăreală pe cinste şi o animaţie perfectă pentru întreaga familie. Mai mulţi copii dintr-un mic oraş pun la cale o competiţie cu bulgări de zăpadă, o „bătălie” în care sunt antrenaţi toţi locuitorii, care trebuie să dea dovadă de multă imaginaţie pentru a fi mai buni decât adversarii lor.

2

Underworld: Blood Wars (Premiera: 2 decembrie)
În Underworld: Blood Wars, noul film al francizei Underworld, Selene (Kate Beckinsale) este hotărâtă să pună capăt războiului dintre Lycani şi vampiri, indiferent care este preţul pe care trebuie să îl plătească. Misiunea sa nu este deloc una simplă, mai ales că un nou duşman, Marius (Tobias Menzies), este pe urmele ei şi face tot posibilul să o distrugă.

Office Christmas Party (Premiera: 9 decembrie)
Jennifer Aniston, Olivia Munn, Jason Bateman, T.J. Miller, Jamie Chung, Kate McKinnon şi Rob Corddry se reunesc pentru cea mai nebună comedie a sezonului. Deşi Carol (Aniston), managerul unei companii aflate în prag de faliment, se opune organizării unei petreceri de Crăciun la birou, fratele ei, Clay (Miller), e hotărât să îşi urmeze planul de a da cel mai tare party de Sărbători pentru a impresiona un potenţial client al firmei. Rezultatul însă are şanse mari să devină unul dezastruos.

3

Incarnate (Premiera: 9 decembrie)
Aaron Ackhart joacă rolul lui Seth Ember, un bărbat care are abiliteatea de a pătrunde în mintea celor posedaţi pentru a distruge demonii care îi bântuie. Acesta se confruntă cu cel mai complicat caz din cariera lui în momentul în care trebuie să salveze un băieţel chinuit chiar de spiritul care, cu ani în urmă, i-a ucis soţia şi copilul.

Remainder (Premiera: 9 decembrie)
Bazat pe romanul-cult al lui Tom McCarthy, pelicula îl are în prim plan pe Tom (Tom Sturridge), un tânăr care încearcă să-şi reconstruiască trecutul din amintiri fragmentate. Eforturile sale obsesive sunt finanţate de o imensă despăgubire primită în urma unui accident pe care nu şi-l aminteşte. Cert este că nici el şi nici prietenii săi nu pot anticipa extremele la care va ajunge pentru a-şi îndeplini misiunea.

4

Rogue One: A Star Wars Story (Premiera: 16 decembrie)
Fanii Star Wars nu au avut de aşteptat prea mult pentru o nouă aventură epică! Rogue One: A Star Wars Story ajunge pe 16 decembrie în cinematografe. Într-o perioadă plină de conflicte, un grup de eroi neobişnuiţi îşi unesc forţele pentru misiunea de a fura planurile pentru Death Star, cea mai puternică armă de distrugere pe care o are Imperiul. Făcând acest lucru, ei devin o parte dintr-un plan măreţ, mai important decât ei înşişi. Din distribuţia Rogue One fac parte Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk şi Forest Whitaker.

La tortue rouge (Premiera: 16 decembrie)
În regia lui Michael Dudok de Wit, La tortue rouge, animația selecționată în secțiunea Un Certain Regard a Festivalului Internațional de Film de la Cannes de anul acesta, urmărește firul evenimentelor marcante din viața unui om, din perspectiva unui bărbat care naufragiază pe o insulă tropicală populată de țestoase, crabi și păsări.

5

Passengers (Premiera: 23 decembrie)
Deşi trebuiau să doarmă timp de 120 de ani pe o navă spaţială, alături de alţi oameni, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) sunt singurii pasageri care se trezesc mai devreme decât era planificat. Cei doi îşi dau seama rapid că ceva este în neregulă cu nava lor şi pornesc într-o cursă contra-cronometru pentru a-i salva pe toţi cei aflaţi la bord.

La La Land (Premiera: 23 decembrie)
La La Land, cel mai nou musical al lui regizorului Damien Chazelle, cunoscut pentru filmul Whiplash, urmărește povestea unui pianist, Sebastian (Ryan Gosling), care se îndrăgostește nebunește de Mia (Emma Stone), o actriță ambițioasă, hotărâtă să dea lovitura la Hollywood. La La Land este cel de-al treilea film în care Emma Stone şi Ryan Gosling joacă împreună, după Crazy, Stupid, Love și Gangster Squad, pelicula fiind una dintre favorite la Oscarurile de anul viitor.

6

The Great Wall (Premiera: 30 decembrie)
Cu Matt Damon în rol principal, The Great Wall este un thriller concentrat în jurul unui mister legat de construcţia Marelui Zid Chinezesc. Damon joacă rolul lui William Garin, un bărbat care trebuie să apere omenirea de un monstru antic.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle