Ce filme vedem în august la cinema

filme august

Luna aceasta ne întâlnim cu cea mai nebună gașcă de infractori în Suicide Squad, aflăm povestea lui Ben-Hur și îi urmărim pe Jonah Hill și Miles Teller făcând afaceri de milioane de dolari cu Pentagonul în comedia War Dogs. Iată care sunt filmele care ne așteaptă la cinema în august.

Suicide Squad (Premiera: 5 august)
Deadshot (Will Smith), Joker (Jared Leto), Harley Quinn (Margot Robbie), Diablo (Jay Hernandez), Killer Croc (Adewale Agbaje) sunt doar o parte din gașca infractorilor periculoși care au terorizat lumea. Aceștia sunt recrutați de Amanda Waller (Viola Davis), o reprezentantă a guvernului care le impune să ajute autoritățile într-o serie de misiuni extrem de periculoase.

The Secret Life of Pets (Premiera: 5 august)
Cea mai simpatică animație a verii ajunge în cinematografe în luna august! The Secret Life of Pets urmărește viața animăluțelor de companie din New York atunci când stăpânii lor sunt plecați de-acasă. În prim plan sunt Max (vocea lui Louis C.K.) și noul său „coleg” de apartament, Duke (vocea lui Eric Stonestreet), Snowball (vocea lui Kevin Hart) și Chloe (vocea lui Lake Bell), care trec împreună printr-o sumedenie de peripeții în marele oraș.

Suicide Squad & The Secret Life of Pets
Suicide Squad & The Secret Life of Pets

Sausage Party (Premiera: 12 august)
OK, trebuie să mărturisim de la bun început că subiectul animației este unul… neașteptat de original: un cârnăcior pe nume Frank (vocea lui Seth Rogen) ajunge să fie cumpărat dintr-un supermarket și crede că acesta este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată. În scurt timp însă, acesta află ce se întâmplă de fapt cu alimentele și face tot posibilul să „evadeze” din casa în care a ajuns.

Lights Out (Premiera: 12 august)
Când frățiorul ei mai mic ajunge să fie terorizat de un personaj necunoscut, care a tulburat-o și pe ea la un moment dat, Rebecca (Teresa Palmer) încearcă să afle cine îi pune familia în pericol și, mai ales, de ce.

Sausage Party & Lights Out
Sausage Party & Lights Out

Hell or High Water (Premiera: 12 august)
În regia lui David Mackenzie, filmul urmărește povestea lui Tanner (Ben Foster) și a lui Toby (Chris Pine), doi frați care încep să jefuiască băncile pentru a recupera ferma familiei. Pe urmele lor este detectivul Marcus Hamilton (Jeff Bridges), care acceptă o ultimă misiune înainte de pensionare.

Pete’s Dragon (Premiera: 19 august)
Un film perfect pentru întreaga familiei, Pete’s Dragon ne prezintă aventura unui băiețel orfan, care locuiește în sălbăticie alături de cel mai bun prieten al său, dragonul Elliot.

Hell or High Water & Pete's Dragon
Hell or High Water & Pete’s Dragon

Ben-Hur (Premiera: 19 august)
Filmul este inspirat de romanul Ben-Hur: A Tale of the Christ de Lew Wallace și îl are în prim plan pe Ben-Hur (Jack Huston), un nobil acuzat pe nedrept de o crimă pe care nu a comis-o chiar de fratele său, Messala (Toby Kebbell). Acesta devine sclav pe un vas roman, dorința de răzbunare fiind singura care îl mai ține în viață.

War Dogs (Premiera: 19 august)
Având la bază o întâmplare adevărată, pelicula, care a fost filmată și în România, urmărește povestea a doi bărbați implicați în industria armelor: Efraim Diveroli (Jonah Hill) și David Packouz (Miles Teller). Aceștia obțin un contract cu Pentagonul pentru înarmarea trupelor americane din Afganistan.

Ben-Hur & War Dogs
Ben-Hur & War Dogs

Mechanic: Resurrection (Premiera: 26 august)
După ce un vechi dușman o răpește pe Gina (Jessica Alba), iubita lui, Arthur Bishop (Jason Statham), un criminal cu notorietate, este obligat să comită trei asasinate și, mai mult decât atât, să le facă să pară simple accidente.

Don’t Breathe (Premiera: 26 august)
Un grup de tineri dau o spargere în casa unui bărbat orb foarte bogat, crezând că vor reuși astfel jaful perfect. Dar, odată ce intră în casă, aceștia descoperă că bărbatul nu este nici pe departe cel pe care și-l imaginau ei.

Mechanic: Resurrection & Don't Breathe
Mechanic: Resurrection & Don’t Breathe

Nine Lives (Premiera: 26 august)
Kevin Spacey revine pe marile ecrane într-un rol absolut surprinzător. El este Tom Brand, un miliardar dependent de cariera lui, care are lumea întreaga la picioarele sale. În urma unui accident inexplicabil, Tom se transformă într-un pisoi, fiind nevoit să își reevalueze astfel întreaga viață.

Marauders (Premiera: 26 august)
În regia lui Steven C. Miller, thrillerul urmărește povestea unui grup elitist de spărgători de bănci. Pe urmele acestora se află agentul Jonathan Montgomery (Christopher Meloni), care încearcă să afle motivul din spatele acestor furturi.

6
Nine Lives & Marauders

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle