Ce filme vedem în aprilie la cinema

ce filme vedem

Comedii romantice, filme horror care te vor ține cu sufletul la gură, thrillere, drame, pelicule de aventură și povești fantastice: luna aprilie este foarte generoasă din punct de vedere cinematografic, așa că haideți să vedem care sunt titlurile anunțate pentru săptămânile următoare.

My Big Fat Greek Wedding 2 (Premiera: 1 aprilie)
La 14 ani de la My Big Fat Greek Wedding, ne reîntâlnim cu Toula Portokalos (Nia Vardalos) și simpatica ei familie grecească, care organizează o nouă nuntă zgomotoasă, în spiritul tradiției. În același timp, Paris (Elena Kampouris), fiica Toulei și a soțului ei, Ian (John Corbett), încearcă să se stea cât mai departe de rudele sale zgomotoase, care o urmăresc peste tot, și să facă față tuturor provocărilor din liceu.

The Other Side of the Door (Premiera: 1 aprilie)
Dacă te numeri printre fanii filmelor horror, atunci nu trebuie să ratezi ultimul film al lui Johannes Roberts: The Other Side of the Door. Regizorul ne propune o călătorie în India, o țară a tradițiilor și a ritualurilor întunecate. După moartea fiului ei, Maria (Sarah Wayne Callies) este cuprinsă de disperare și chiar încearcă să își ia viața. Aceasta află de un vechi templu magic din sudul Indiei, în care ar putea vorbi pentru ultima dată cu băiatul ei, așa că pornește spre acel loc, însă uită complet de regulile pe care trebuie să le respecte odată ce ajunge acolo.

Minte-mă frumos în Centrul Vechi (Premiera: 1 aprilie)
În regia lui Iura Luncașu, filmul urmărește povestea unor actori care pregătesc un spectacol de teatru în Centrul Vechi din București, în timp ce se confruntă cu tot felul de probleme din viața lor. Din distribuție fac parte Adriana Trandafir, Emilian Oprea și George Piștereanu, dar și tineri actori de succes din lumea teatrului: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron și Diana Roman.

1

Eddie the Eagle (Premiera: 8 aprilie)
Cu Hugh Jackman, Christopher Walken și Taron Egerton în rolurile principale, pelicula îl are în prim plan pe Eddie Edwards (Egerton), primul ski jumper din istoria Marii Britanii care a reușit să se califice la Olimpiada de Iarnă din 1988.

10 Cloverfield Lane (Premiera: 8 aprilie)
În urma unui accident de mașină, Michelle (Mary Elizabeth Winstead) se trezește închisă într-un adăpost împreună cu doi necunoscuți, Howard (John Goodman) și Emmet (John Gallagher Jr.). Howard îi spune acesteia că ei trei sunt singurii supraviețuitori unui atac chimic de proporții și că trebuie să rămână izolați pentru a sta departe de pericol. În scurt timp însă, Michelle începe să se întrebe dacă bărbatul chiar spune adevărul sau dacă este prizoniera lui.

The Boss (Premiera: 15 aprilie)
Michelle Darnell (Melissa McCarthy) este una dintre cele mai influente femei de afaceri din Statele Unite, dar succesul ei ia sfârșit în momentul în care ajunge la închisoare pentru utilizarea abuzivă a unor informații confidențiale. După ce iese din pușcărie, aceasta descoperă pe propria sa piele că nu este atât de ușor să o iei de la capăt, mai ales că lumea nu uită ceea ce ai făcut.

2

Criminal (Premiera: 15 aprilie)
Cu Ryan Reynolds, Gal Gadot, Gary Oldman și Kevin Costiner, thrillerul urmărește povestea lui Jericho Stewart (Costner), un infractor căruia i se implantează memoria și abilitățile unui agent C.I.A. care a decedat, în încercarea disperată a autorităților de a împiedica declanșarea unui plan extrem de periculos.

The Jungle Book (Premiera: 15 aprilie)
În această lună, simpaticul personaj din cartea lui Rudyard Kipling, Mowgli, revine pe marile ecrane într-un film în regia lui Jon Favreau. Micuțul Mowgli (Neel Sethi) trăiește zi de zi o nouă aventură alături de prietenii săi, ursul Baloo (vocea lui Bill Murray) și pantera Bagheera (vocea lui Ben Kingsley), însă acesta are parte și de nenumărate peripeții, mai ales că înfricoșătorul tigru Shere Khan (vocea lui Idris Elba) este tot timpul pe urmele lui.

Dincolo de calea ferată (Premiera: 22 aprilie)
Cătălin Mitulescu, regizorul filmelor Loverboy și Trafic, revine cu o nouă poveste captivantă. După ce se întoarce din Italia, Radu (Alexandru Potocean) descoperă că soția sa, pe care a lăsat-o singură mult prea mult timp, s-a schimbat radical. Cu toate acestea, el speră să aibă parte de un nou început alături de ea și face tot posibilul să o recucerească.

3

Mr. Right (Premiera: 22 aprilie)
Dezamăgită în urma unui nou eșec în dragoste, Martha (Anna Kendrick) o ia razna complet și face o mulțime de nebunii. Viața ei se complică și mai tare în clipa în care îl întâlnește pe misteriosul Francis (Sam Rockwell) la un supermarket. Chimia dintre cei doi este extrem de puternică, însă Martha nu bănuiește nicio secundă că bărbatul care i-a furat inima este mult mai periculos decât își imaginează ea.

The Huntsman Winter’s War (Premiera: 22 aprilie)
În aprilie, Chris Hemsworth revine pe marile ecrane în rolul Războinicului Vânător, fiind pregătit de o nouă confruntare cu malefica regină Ravenna (Charlize Theron). De această dată, el are parte de ajutorul Sarei (Jessica Chastain), femeia pe care o iubește și care este gata să facă totul pentru a-i fi alături în orice împrejurare.

Ma ma (Premiera: 29 aprilie)
În regia lui Julio Meden, filmul a fost proiectat la secțiunea Special Presentations la Festivalul de Film de la Toronto. Magda (Pené
lope Cruz) rămâne fără job și primește un diagnostic crunt: cancer. În lupta sa cu această boală, Magda se bucură de ajutorul necondiționat al oamenilor dragi din viața ei.

4

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle