Ce filme și seriale noi vedem în iulie la TV și pe platformele de streaming

Când temperaturile cresc nefiresc de mult, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, cel mai bun plan este să ne retragem într-un loc răcoros și să ne relaxăm la filmele și serialele disponibile acum la TV și pe platformele de streaming. Luna iulie ne aduce o mulțime de premiere interesante, filme și seriale must-see, pe care le descoperim împreună chiar acum.

Netflix

Young Royals – Primul sezon al serialului va fi disponibil din 1 iulie la Netflix

O producție suedeză care se anunță a fi un hit grație tematicii regale, Young Royals deschide lista noutăților din iulie la Netflix. Prințul Wilhelm (Edvin Ryding) începe cursurile la prestigiosul internat Hillerska și profită de ocazie pentru a se cunoaște mai bine pe sine și a descoperi ce fel de viață își dorește cu adevărat. Wilhelm începe să viseze la un viitor liber, plin de dragoste necondiționată, cât mai departe de obligațiile regale. Însă atunci când află că a devenit din întâmplare următorul în ordinea succesiunii la tron, dilema care îl macină se amplifică, iar tânărul este pus în fața unei alegeri dificile: iubire sau datorie?

Generation 56K – Primul sezon al serialului va fi disponibil din 1 iulie la Netflix

Dacă îți era dor de o producție italiană, propunerea noastră pentru această lună este Generation 56K, o comedie romantică de care promitem că și tu te vei îndrăgosti iremediabil! Matilda și Daniel, doi copii care s-au cunoscut în epoca modemului de 56k, se reîntâlnesc după douăzeci de ani, în era aplicațiilor mobile. Oare prietenia lor se poate transforma în ceva mai mult?

Fear Street (Trilogy) – Partea I va fi disponibilă la Netflix din 2 iulie, partea a II-a din 9 iulie și partea a III-a din 16 iulie

Bazată pe seria de romane horror de mare succes, semnate de R.L. Stine, trilogia Fear Street urmărește istoria sinistră a orașului Shadyside de-a lungul a 300 de ani de coșmar. În 1994, niște adolescenți descoperă că evenimentele terifiante care le-au terorizat orașul de-a lungul mai multor generații sunt, probabil, legate unele de altele și că este posibil ca ei să fie următoarea țintă a forței malefice responsabile de aceste acțiuni înfiorătoare. 

Sky Rojo – Al doilea sezon al serialului va fi disponibil din 23 iulie la Netflix

Un titlu spaniol produs chiar de către creatorii La Casa de Papel, Sky Rojo revine luna aceasta cu al doilea sezon. Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado) continuă să lupte pentru libertate, fiind urmărite la fiecare pas de proxenetul lor, Romeo (Asier Etxeandia) și de oamenii lui. Evadarea devine din ce în ce mai dificilă cu fiecare secundă ce se scurge, dar nu renunță: fetele sunt mai unite ca niciodată, în timp ce loialitatea urmăritorilor unul față de celălalt începe să se destrame. 

The Last Letter from Your Lover – Filmul va debuta pe 23 iulie la Netflix

Adaptare a romanului omonim semnat de Jojo Moyes, autoarea bestsellerului Me Before You, The Last Letter from Your Lover este o superbă poveste de iubire. Când o jurnalistă ambițioasă (Felicity Jones) găsește o serie de scrisori de dragoste secrete, ea descoperă relația interzisă a unui cuplu din anii ’60 (Shailene Woodley și Callum Turner) și hotărăște să pornească pe urmele lor. 

HBO GO

Miracle Workers – Sezonul al III-lea va fi disponibil din 14 iulie la HBO GO

Cel de-al treilea sezon al acestei antologii ne propune o călătorie în timp, în 1884, unde un predicator idealist face echipă cu un infractor căutat de autorități și o soție emancipată ca să conducă o caravană de căruțe spre vest într-o aventură amuzantă prin sălbăticia americană.

The White Lotus – Serialul va fi disponibil din 12 iulie la HBO GO

O miniserie scrisă și regizată de Max White, The White Lotus este o comedie a cărei acțiune are loc în Hawaii, într-un resort de lux. Pe parcursul unei săptămâni, serialul explorează viețile și dramele bizare ale angajaților și ale clienților de la hotel. Din distribuție fac parte Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario și Alec Merlino.

AXN

The Commons – Serialul va fi disponibil din din 12 iulie, lunea, de la ora 22:00, la AXN

The Commons este o dramă despre modul în care nevoile, speranțele relațiile interumane și dorințele pe care omenirea le are pot exista într-o lume în plină schimbare. În prim-plan se află Eadie (Joanne Froggatt), medic neuropsiholog  în vârstă de 38 de ani, care vrea doar o viață normală, dar nimeni din jurul ei nu o lasă să trăiască așa cum își dorește.  Eadie tânjește să aibă un copil cu Lloyd, soțul ei, un biolog specializat în organisme care transmit boli. Din păcate, foarte multe tratamente de fertilizare in vitro nereușite i-au amânat visul de a deveni mamă. Între timp, lumea este în plin haos, deoarece încălzirea globală și bolile cauzate de paraziți au creat o discrepanță și mai mare între bogați și săraci. 

Bloom – Serialul va fi disponibil din 12 iulie, lunea, de la ora 23:00, la AXN

Un fantasy plin de intrigi, Bloom este o poveste despre compromisurile pe care suntem dispuși să le facem pentru a obține ce ne dorim. La un an după ce o inundație devastatoare a ucis cinci localnici într-un orașel idilic din Australia, o nouă plantă misterioasă apare și se dezvoltă doar pe locul unde aceștia au murit. Aparent, aceasta are puterea de a întoarce timpul și de a le reda tinerețea celor care o consumă, fiind suficient doar un singur bob pentru a readuce localnicii înapoi la cea mai bună formă fizică. Însă, totul are un preț, iar cei care se bucură de a doua tinerețe sunt obligați acum să se confrunte cu cele mai profunde regrete din viața lor. 

Foto: Netflix

Categorii Lifestyle