Ce femei îi plac lui Radu F. Constantinescu?

radu-f

Răspunsul pe care i l-am dat deja Andreei pe Whatsapp a fost ceva de genul: A mea, desigur. Sunt la mai puțin de o săptămână după nuntă.

Eu și Muza ne-am căsătorit civil în 2013. Când ne întreabă cineva când plecăm în luna de miere răspundem că suntem deja în ea… de trei ani. 

Cred că e mai puțin interesant ce femei îmi plac mie și mult mai interesant și – de ce nu – mai picant, ce femei le plac și prietenilor mei, în general bărbaților dintr-o anumită categorie, DAR NU SPUN. 

Trăim într-o societate atât de ipocrită încât greu o să recunoască un bărbat că prima calitate care ne interesează la o femeie e frumusețea. Și nu cea sufletească. Nimeni nu întoarce capul pe stradă după sufletul unei femei!!

Încă și mai puțini vor recunoaște că vor să se însoare (cât mai târziu posibil) cu fete cuminți care să le crească plozi, dar se îndrăgostesc de fete rele”. E OK, aici bărbații și femeile sunt, în sfârșit, chit. Oricât ai fi de corporatistă nu poți să ai fantezii în excel! Poate pe… Să-ți rămână print-ul pe fund și când îți cere șeful datele în ședință să i-l și arăți. 🙂

Îmi plac femeile cu personalitate, cu visuri proprii, cu speranțe pe care nu ți le pun ție pe to do list și cu talente solicitante. Și solicitate. S-a dovedit în timp că e o alegere costisitoare: Când ai o femeie frumoasă, independentă și dorită de mulți îți trebuie nervi tari. 

Îmi plac femeile inteligente. Pot să vorbesc mai mult decât pot să fac dragoste 🙂 și e bine să am cu cine… 

Pe la o anumită vârstă ne plac scorpiile. Apoi descoperim că toate sunt. 

Strict fizic?

Psihologia ne spune că bărbații caută femei care să semene cu mamele lor. Deduc că mamele celor mai mulți aveau sânii mari și picioare lungi. 

Pe mine m-a atras mereu o anumită finețe. Mi-am dorit mereu simetrie, proporții, chiar dacă asta nu la modul conștient. Am iubit mignone și femei mai înalte decât mine (nu-i așa greu, că am 1,75), dar la toate găseai acea grație cu care Dumnezeu a ales să-i binecuvânteze pe români. 

Prin soțiile, iubitele și amantele lor.  

Foto: Marius Bărăgan