Ce farduri sunt în trend primăvara asta #beauty

Atunci când vorbim despre make-up, combinația de culori și nuanțe depinde de foarte mulți factori, cum ar fi: tonul pielii, culoarea părului și a ochilor, forma lor, vârsta și perioada din zi sau evenimentul pentru care ne facem frumoase. Însă primăvara ne inspiră să îndrăznim mai mult.

E acea perioadă din an când suntem mai plini de energie, mai optimiști și ar fi un bun motiv să arătăm că ne simțim încrezătoare în propriile forțe și să îndrăznim mai mult.

Specialiștii ne îndeamnă să adăugăm mai multă culoare în ceea ce privește machiajul, păstrând însă un look natural și fresh. Machiajul ochilor în nuanțe de mov și violet este un MUST. Pentru un machiaj dramatic, alege un fard ușor sidefat, care va adăuga strălucire și luminozitate

Specialiștii în make-up recomandă: dacă ai ochi căprui îi poți pune în evidență cu nuanțe de albastru, mov, verde sau lila. Dacă ai ochi albaștri, încearcă nuanțe de piersică, violet sau maro, iar pentru ochii verzi, nuanțele de violet și roz ar fi cele mai potrivite.

Fard pleoape ultra metalic 3 D melkior

Fard trio pleoape Sunset Kiss FARMASI 

Fard About Shadow Single Super CLINIQUE

Fard de pleoape luminos MAC Cosmetics