Ce face fosta iubită a lui Ben Affleck, după ce actorul a reluat relația cu Jennifer Lopez

ana de armas

Ana de Armas, actrița de origine cubaneză în vârstă de 33 de ani își reface viața amoroasă după despărțirea de Ben Affleck.

Fără să mai aibă nicio șansă de împăcare cu celebrul actor, care a reluat povestea de dragoste cu fosta lui iubită de acum 20 de ani, Jennifer Lopez, Ana de Armas a mers mai departe și a început o relație cu unul dintre fondatorii aplicației de dating Tinder, Paul Boukadakis (37 de ani). Se pare că relația Anei cu Paul durează de câteva luni și ca este una seriosă, cei doi prezentându-și reciproc familiile.

Ana de Armas și Paul Boukadakis
Ana de Armas și Paul Boukadakis

Ana de Armas și Paul Boukadakis s-au cunoscut prin niște prieteni comuni în urmă cu câteva luni, iar de atunci, Paul a făcut naveta între Texas și California, pentru a-și vizita noua iubită. Vestea relației dintre actriță și antreprenor a apărut după ce Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost fotografiați sărutându-se pătimaș, în public, într-un restaurant din Malibu.

ana de armas
Ana de Armas și Ben Affleck

Ana de Armas este o actriță în plină ascensiune, cu mai multe succese cinematografice la activ. A jucat în seria Jems Bond, în succesul de casă Knives Out, a personificat-o pe Marilyn Monroe într-un film biografic, iar acum filmează pentru producția The Gray Man, în care mai joacă Ryan Gosling și Chris Evans.
Ben Affleck și Ana de Arms au început relația după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale thriller-ului erotic Deep Water și s-au despărțit la începutul acestui an.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle