Ce dezvăluiri face Lenny Kravitz în autobiografia sa, ”Let Love Rule”

lenny kravitz autobiografie

Lenny Kravitz (56 de ani) și-a lansat cartea de memorii ”Let Love Rule”, care poartă titlul primului său album. Volumul de memorii analizează felul în care s-au scurs primii 25 de ani din viața sa și face destăinuiri nu numai despre carieră, ci despre familia sa despre relația încordată cu tatăl sau și despre mariajul lui cu Lisa Bonet, mama fiicei lui, Zoë.

N-am vrut să scriu o carte despre celebritate, am vrut să fie despre parcursul meu, despre familia mea, despre relația cu mama și tata, cu bunicii. Asta a fost povestea pe care am vrut s-o spun”, subliniază artistul.

Ideea de a-și scrie memoriile a apărut în urmă cu patru ani, când un prieten i-a făcut cunoștință cu biograful celebrităților David Ritz, cel care l-a asistat în scrierea cărții de memorii. Lenny Kravitz se familiarizase cu cărțile lui Ritz după ce a citit biografiile lui Ray Charles și Marvin Gaye, dar nu s-a gândit niciodată că ar putea avea și el parte de propria lui carte. Lenny Kravitz descrie ”Let Love Rule” ca fiind drumul său către găsirea identității, către maturizare și autodescoperire.

lenny kravitz

”Mă bucur că am scris această carte, a fost ca un proces terapeutic”, spune artistul, care povestește cum a crescut într-o familie de artiști. Mama lui a fost actrița Roxie Roker (născută în Bahamas), iar tatăl sau, Sy Kravitz, a fost producător de știri de televiziune și promotor de jazz. Părinții săi au divorțat în 1985, iar Lenny Kravitz descrie relația cu familia lui ca fiind tumultoasă și că a fost dureros pentru el să retrăiască anumite momente. Totuși, relația încordată cu tatăl sau a fost reparată pe parcurs, iar tatăl și fiul s-au reconectat și așa au rămas, până la moartea lui Karvitz senior, în 2005.

Lenny Kravitz a fost căsătorit cu actrița Lisa Bonet timp de șase ani, până în 1993, iar în urma mariajului lor a rezultat o fiică, Zoë, care a călcat pe urmele mamei ei și a devenit tot actriță. Artistul povestește despre relația lui cu Bonet, mai ales după divorț, și spune că dragostea dintre ei nu a dispărut, ci doar s-a transformat. ”Nu poți elimina energia dintre doi oameni, dragostea se transformă, dar tot dragoste rămâne. Avem un copil și am știut că vom rămâne uniți pentru tot restul vieții. Am lăsat dragostea să preia controlul, suntem cei mai buni prieteni și continuăm să fim o mare familie: ea, alături de noul ei soț (actorul Jason Momoa), copiii ei, Zoë și cu mine. E vorba despre dragoste”, se destăinuie Lenny Kravitz.

Artistul urmează să scrie un nou volum, în care să-și continue firul poveștii începute în ”Let Love Rule”. Lenny Kravitz locuiește în prezent în Los Angeles, Beverly Hills, dar mai deține un apartament în Paris și o casă în Bahamas, pe insula Eleuthera.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle