Ce cumpărăm de la reduceri: Recomandările redacției A List

Nu că aș fi în pană de idei sau ceva (am vreo cinci sau șase coșuri virtuale care mă așteaptă pe diverse site-uri), dar pentru că tot a început perioada reducerilor, am fost curioasă ce lucruri au mai ochit colegii mei din redacție.

Claudia Neacșu, beauty editor

Claudia are deja o veritabilă colecție de trench-uri acasă și când am întrebat-o ce își dorește de la reduceri, intuiam deja răspunsul. Din cauza mea” (m-a rugat să îmi menționez vina”), Claudia și-a mai adăugat la colecție încă un trench, iar un altul e (momentan) pe wishlist.

Trench coat Zara – 229,90 lei – aici

Trench coat Zara – 249,90 lei – aici

Bianca Popescu, realizatoarea emisiunii Look Who’s Driving”

Bianca își păstrează bugetul de shopping pentru o singură achiziție mai extravagantă – o pereche de botine Maison Margiela, realizate din catifea somptuoasă și împodobite cu câte un șirag de perle.

Botine MM6 Maison Margiela – 293 euro – aici

Dana Păun, video content manager, co-realizatoarea emisiunii Trend Challenge”

Și Dana dă vina pe mine pentru faptul că și-a luat ceva de la reduceri – mai exact, niște sneakerși Converse din catifea, cu platformă.

50,67 euro – aici

Magda Mușat, advertising manager

Pe Magda o aud mereu zicând că îi e frig, așa că nu mă mir că și-a pus pe wishlist nu una, ci DOUĂ pături super cozy. 🙂 A mai pus pe lista de cumpărături și o carte, plus un set de Lego pentru fiica ei, Mara.

Pătură Zara Home – 349 lei – aici

Pătură Zara Home Kids – aici

Carte Inteligența parentală – 32,30 lei – aici

Set Lego – 104,99 lei – aici

Claudia Panțuroiu, advertising manager

Claudia are pe lista de shopping numai produse de răsfăț – o lumânare parfumată, un set de bețișoare parfumate, două cărți de savurat” seara, înainte de culcare, și o boxă portabilă.

Lumânare parfumată Zara Home – 65 lei – aici

Set de bețișoare parfumate  Zara Home – 65 lei – aici

Boxă portabilă JBL – 104 lei – aici

Carte Revoluția iubirii – 35,34 lei – aici

Carte În ape adânci – 26,99 lei – aici

Răzvan Răduță, video editor

Mai bine ziceai și tu că ești în pană de idei și de aia ne-ai întrebat pe toți”, mi-a zis Răzvan când i-am cerut să îi spună ce vrea de la reduceri. Ce-i drept, mi-a dat o idee deloc rea – o boxă portabilă.

Boxă portabilă JBL – 199,79 lei – aici

Bianca Naumovici, co-realizatoarea emisiunii Trend Challenge”

Bianca avea deja shopping cart-ul făcut de ceva vreme, în care așteptau cuminți diverse produse începutul reducerilor: o fustă din lână, un sacou cu twist (cu mâneci din blană!), o pereche de pantofi slingback (pe care i-am luat și eu, tot de la reduceri, doar că nu pe alb, ci într-o nuanță de verde mentă), o geantă super cool din lemn, încă un sacou (de data asta unul cu croială masculină), un pulover cu aer Sixties, și un costum de baie pe care mă gândesc, sincer, să-l pun și eu pe lista mea.

Fustă COS – disponibilă în magazinele COS din București

Sacou Zara – 159,90 lei – aici

Geantă Zara – 99,90 lei – aici

Pantofi Zara – 149,90 lei – aici

Pulover H&M – 89,90 lei – aici

Sacou Mango – 199,90 lei – aici

Costum de baie ASOS – aici

Alina Aliman, print editor-in-chief

Alina e cu gândul la vacanță deja – mi-a zis că o să se uite de oferte pentru vacanțe și a pus deja pe wishlist niște costume de baie și o pereche de teniși cu care să poată să se plimbe toată ziua prin destinațiile noi pe care are de gând să le exploreze în acest an.

Sneakers adidas by Stella McCartney – 449,90 lei – aici

Costum de baie P.E Nation – 99 euro – aici

Cătălina Teodorescu, online editor-in-chief, fashion editor

Eu una ochisem de ceva vreme vreo zece perechi de pantofi și acum că au ajuns toți la reduceri, îmi e super greu să aleg un număr de produse în limitele decenței. Până acum mi-am luat o pantofii despre care spunea si Bianca mai sus (doar că pe varianta mint green), o pereche de balerini SUPER confortabili, cu șiret, și niște botine retro pe care mi se pusese pata pentru că îmi amintesc de un clip pe care-l adoram când eram mică (clipul e aici, botinele sunt la minutul 3.54, dacă ești curioasă). Mai am pe lista de așteptare… încă două perechi de pantofi – niște cizme cu vârf pătrat și o pereche de kitten heels.

Pantofi Zara – 149,90 lei – aici

Botine Zara – 189,90 lei – aici

Balerini Zara – 99,90 lei – aici

Cizme Zara – 349,90 lei – aici

Pantofi Zara – 129,90 lei – aici