Ce cumpărăm de la Half Is Free, pe 24 februarie

Pe 24 februarie se lasă cu shopping – târgul Half Is Free revine, ca de obicei, cu toate produsele la jumătate de preț! Noi ne-am ales de pe acum câteva piese favorite:

Nu poți avea niciodată prea multe cămăși – mai ales când e vorba despre cele cu croieli clasice, de inspirație masculină. Cei de la Pineberry vin cu propuneri în nuanțe pastelate, dulci, perfecte pentru primăvară. De purtat alături de jeanși slim sau alături de fuste lăcuite.

Workwear cu o tușă edgy – dintre propunerile Larisei Dragna, noi alegem salopeta cu șnur neon și guler de cămașă, jacheta cropped texturată și cămașa albă, oversized.

Perfecte pentru purtat în weekend – la standul Kinga Varga ai să găsești fel de fel de haine cu croieli relaxate – noi am ales acești pantaloni cu ciucuri. Eșarfele colorate sunt și ele foarte haioase și o idee super de cadou.

Nu strică niciodată să ai niște ținute pregătite pentru următorul party care se poate ivi… din clipă-n clipă – o rochie lungă, paietată, sau un sacou cu umeri asimetrici, de pildă, pe care le găsești în colecția Hard Coeur by Sore.

Fuste cu imprimeuri exuberante sau tricouri cu detalii grafice multicolore – iată ce am ales noi din selecția Antante pe care ai să o găsești la târgul Half Is Free.

Ne-am găsit favoritele din colecția Venera Arapu: un hanorac reinterpretat, cu detalii grafice, și o rochie cu croială futuristă.

Adorăm croielile clasice infuzate cu un strop de energie veselă, cum ar fi această rochie într-o nuanță corai, cu bretele în dungi. Rochia-cămașă e și ea printre favoritele noastre din colecția Happy Friday.

Piese de outerwear pentru weekenduri relaxate sau o little black dress – nu ai cum să le zici “pas” mai ales când le cumperi la jumătate de preț! Cele de mai jos pot fi găsite la standul By Designers.

Dacă vrei o rochie super romantică, oprește-te la standul Christine In The Clouds, unde ai să găsești piese ultrafeminine, cu croieli clasice, atemporale.

Piesele din piele ecologică sunt super cool și o opțiune perfectă pentru un party sau o ieșire seara. Cele de mai jos sunt create de Gabriela Atanasiu.

La standul Exclusives poți găsi cei mai cool bocanci – nouă ne plac cei din mix piele/piele întoarsă și cei din catifea.

Iată lista completă a designerilor pe care îi vei găsi la Half Is Free, la The Ark (strada Uranus, nr. 150), pe 24 februarie 2018, de la ora 10:00:

Adelina Ivan, AEP Jewelry, Aer Wear, Alexandra Nacu, Amelie Suri, Antante, Bon Bijou, Brise, By Designers, Cajoux, Catryoshka, Chemistry, Couture de Marie, Dana Dinu, Drăgan Ana Maria, Exclusives, Framboise, Florentina Giol, Gabriela Atanasiu – rochiedeseara.ro, Hard Coeur by Sore, I heart concept store, Izabela Mandoiu, Kinga Varga, Larisa Dragna, Laura Lazăr, Laura Olaru, La Mode Toujours, Lyria – povestea ta pictată, Maison Chouchou, Maison Ilia, Melkior, Miss Mary a Little, Musette, Molecule & Friends (Aioffe Clothing, Bluzat, Claudia Castrase, Cloche, Cup & Candle by Oana Botezatu, Flash Tattoos, GI Jewellery By Isabela Groza, Hairoin, Happy Friday, Iutta, Lady Magpie, Lucia Olaru, Mayra Fashion, Mihaela Gherlan, Muna Radu, Pulse, Silkdom, Una-i Luna, Zestrea), Naiv Clothing, Nissa, Noon, Pineberry, PNK, Spotlight, Christine on the clouds, Sunfast, The Wardrobe, Undress, Venera Arapu.

CITEȘTE ȘI:

Half Is Free revine la București, la The Ark, pe 24 februarie!