Trend Challenge: Ce culori purtăm primăvara aceasta?

În timp ce ultima redută a sezonului rece încă își face încă simțită prezența, noi nu am mai rezistat și am început să ne gândim serios la temperaturi calde și asflat uscat. Am început să clădim ținutele începând cu o apă care să se potrivească stilului nostru de viață: să fie stylish, cool și în culori de primăvara!

Așa că în episodul de astăzi ne-am decis să ne răsfățăm cu niște culori de vara, texturi fluide și răcoroase și un mix de materiale care să ne ducă cu gândul la vara.
Din mulțimea culorilor care se anunță pe val în acest sezon, noi am ales câteva care fac casă bună împreună. Au în comun faptul că sunt “arse de soare”, un termen la care ne-am gândit când ne uităm la kakiul cămășii Danei sau la superbul trench ocru. Nu doar că sunt potrivite pentru primăvară, dar, dacă gășiți materiale fluide, pot funcționa cu brio și la filnalul verii, într-un august  sau septembrie care se mai răcorește puțîn.
Dana poartă: cămasa vintage, fustă Topshop, saboți JW Anderson.
Bianca poartă: pulover H&M, pantaloni Zara, saboți Solace London.
Noi am ales ținute care sunt ideale pentru vremea de acum, pe care însă le puteți purta oricând- rochia lungă maro a Danei, cu niște sandale flat și o mulțime de accesorii poate să fie perfectă pentru o noapte la un festival de muzică, în timp ce pantalonii meu albi largi sunt perfecți pentru o zi petrecută pe o terasă, undeva la plajă, alături de un crop top în culori pământii, cu o curea improvizată dintr-o sfoară lungă de rafie. Concluzia este că trebuie să alegem haine care să funcționeze bine împreună- să spună și o poveste din punct de vedere al culorilor, dar și al texturilor.
Bianca poartă: sacou in& fustă denim Topshop, maieu Zara, cizme vintage.
Dana poartă: Top Aerwear, fustă Topshop, saboți JW Anderson.
Până la următorul episod din Trend Challenge vă încurajăm să rămâneți stylish& hidratate!
Dana poartă: rochie, trench& sandale Topshop.
Bianca poartă: jachetă croșetată Zara, culottes, sandale& geantă Topshop.

Categorii Video