Ce costume de baie se poartă vara aceasta

costume de baie

Cel mai probabil ești în plină vânătoare de costume de baie sau deja ai lista de favorite plină după ce-ai căutat pe toate site-urile tale preferate. Nimic mai lăudabil. În completare, am făcut și noi mai jos o listă eclectică de costume de baie pe care le poți trece pe wish list-ul acestui sezon. 

Fluo

Neonul e în lista tendințelor sezonului, așa că n-ar trebui să-l ocolești nici când vine vorba de costumul de baie – asta dacă te-ai hotărât că iei în serios trendul acesta și vrei să-l explorezi. Dacă-ți iei costum cu piese separate, te poți juca și poți face combinații de culori și împrimeuri – nuanțele neon sunt suficient de versatile să funcționeze alături de oricare altă nuanță. 

Mix & Match

Probabil ai pe acasă costume de baie „desperecheate“. Nu-i nimic, le poți pune în coșul de plajă, pentru că alăturarea a două piese care aparent nu funcționează împreună e foarte cool. Ține cont de culori, dacă ai la îndemână doar piese uni – asociază anunțe tari și culori calde ori pasteluri de diferite nuanțe, poți jongla în voie, nu prea ai cum să dai greș – ori asociază piese cu imprimeuri diferite sau o piesă uni cu una cu imprimeu. 

Sport

Costumele care au un touch din sportswear sunt varianta câștigătoare în acest sezon. Poartă-l cu un bucket hat și flip-flops ori sandale sport și renunță la coșul din rafie în favoarea unui rucsac. 

Minimal

Costumele de baie în culori pastelate, monocrome ori cele black & white sunt de găsit în mai toate magazinele mass-market și online sezonul acesta – alege-le dacă stilul tău e minimalist sau vrei o mică „pauză“ de la maximalismul pe care, cel mai probabil, l-ai îmbrățișat în 2019. 

Costum de baie H&M, 139,99 lei j
Costum de baie Mango, 159,90 lei
Costum de baie Zara, 59,90 lei
Costum de baie H&M, 59,99 lei
Costum de baie Reserved, 99,90 lei
Top Reserved, top 39,99 lei; slip Reserved 29,99 lei
Costum de baie Yamamay, preț la cerere
Costum de baie Uterque, 225 lei
Briefs cu talie înaltă La Perla, 360 lei; top La Perla, 461 lei
Slip Marks Spencer 94,79 lei, top Marks Spencer 94, 99 lei