Ce costume de baie purtăm la vară?

costume de baie victoria s secret

Mai e puțin și vine vara, așa că n-ar strica să vedem care sunt noile modele de costume de baie pe care le vom etala în curând la plajă sau la piscină, propuse de Victoria’s Secret sau de vedete precum Alessandra Ambrosio și Emily Ratajkowski. 

victoria's secret

Victoria’s Secret a lansat noua colecție de costume de baie, iar noile modele imită croiala anilor ’90, în culori neon sau neutre, dar și cu imprimeuri. Se poartă slipul cu talie înaltă, care arată cât mai mult din coapse, croiala braziliană si formele asimetrice, iar sutienele se regăsesc într-o multitudine de forme: triunghi, bandeau, push-up, balconette etc. De asemenea, costumele de baie întregi rămân printre propunerile designerilor, iar animal printul se poartă în continuare.

victoria's secret

Supermodelele Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Romee Strijd, Grace Elizabeth, Lorena Rae, Aiden Curtiss, Megan Williams și Maya Stepper sunt cele care au fost alese pentru a reprezenta imaginea noii colecții de costume de baie.

victoria's secret

Anul acesta, compania a fabricat mai puține modele decât în alți ani, deoarece , spun ei, cererea este foarte mare și nu apucă să fabrice toate modelele pe care le-ar propune. Piesele sunt disponibile doar online.

Alessandra Ambrosio e imaginea liniei de costume de baie GAL Floripa, pe care a creat-o împreună cu sora ei, Aline și cu încă o prietenă, Gisele. Costumele de baie sunt manufacturate în Brazilia, iar numele brandului e o combinație dintre acronimul de la Gisele, Alessandra si Aline și locul lor preferat de plajă din insula Florianoplis, unde s-au născut. Noua colecție GAL Floripa se intitulează Galactic Sun și este de inspirație anii ’70. “A fost foarte distractiv să creăm această colecție. Am ales mai întâi croiurile  preferate (în două piese sau costume întregi), iar de acolo am ales materialele și culorile. Materialele sunt foarte confortabile și au puțin sclipici în ele”, își descrie Alessandra Ambrosio colecția de costume de baie. Prețurile variază de la 88 la 228 de dolari.

alessandra ambrosio gal floripa

Alessandra Ambrosio în GAL Floripa

Modelul și actrița Emily Ratajkowski (27 de ani) are, la rândul ei, o linie de costume de baie – Inamorata, lansată în 2017. Emily propune niște costume de baie foarte îndrăznețe, foarte sexy, care o reprezintă pe deplin.

emily ratajkowski

Emily Ratajkowski – Inamorata

Totuși, unele voci o acuză pe Emily Ratajkowski că modelele propuse de ea ar fi prea îndrăznețe pentru femeile obișnuite, iar croiala este cel puțin derutantă, pentru că nu ar avantaja decât femeile cu forme perfecte, ca ale lui Emily.

Emily Ratajkowski

Foto: Hepta