Ce conturi de Instagram urmărim săptămâna viitoare?

s intro

Îmi place să cred că toți suntem dependenți de Instagram. Am trăi, astfel, într-o lume mai frumoasă. Iată ce să urmărești pentru un feed ieșit din tipare și idei asemenea (înainte ca tot algoritmul să se schimbe și să vezi reclame și notificări de care –practic – nimeni nu are chef).

@princesscheeto

O pisică din New York. Nu orice pisică! O pisică cu stăpân fotograf & graphic designer. E drăguță, cinică, pufoasă și stupidă, cu toptanul! Și încurajată constant să ne depășească așteptările de expresivitate. Mai mult decât un animal de companie, un fel de comoară la casa omului! (OK, momentul adevărului: ai un emoticon cu Pusheen favorit?!)

s5

@lennyletter

Lena Dunham și Jenni Konner. Care nu sparg preconcepții doar cu serialul Girls, ci și cu Lenny Letter, un proiect editorial valoros, despre evenimente mișto, femei puternice, cauze sociale și viața fără perdea.

s3

@emilianpospaii

Creative director al blid.ro, afinitățile lui sunt de ordin video, colaj, artă, fotografie, prietenie și multă, multă sensibilitate.

s2

@designmilk

Case în care ne-ar plăcea să locuim, ambalaje perfecte, hipsteri, design interior ultrapremiat, arhitectură cum aproape că nu credeai că există, tatuaje și giveaways.

s1

@manrepeller

Leandra Medine este pur și simplu inimitabilă. Dar e generoasă: ne arată ce pantofi nu mai are aproape nimeni, unde merge, cu cine se întâlnește, ce glume bune a mai auzit (unele chiar despre ea!), high fashion, comori vintage și deserturi amețitoare.

s4

Bonus: @razvanexarhu

Pentru că el e foarte smart și subtil, iar tu vrei să știi și cum arată ultimul model BMW, și ce să citești cu adevărat relevant, unde poate ajunge nesimțirea (românească) dar și ce să mai gătești (foarte foarte gustos) deseară.

s6

Top asumat de Simina Voican, @simina

Categorii Lifestyle