Ce cadou a primit Jennifer Lopez cu ocazia aniversării a doi ani de relație

jennifer lopez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au împlinit zilele acestea doi ani de relație, moment prielnic pentru cei doi să-și declare afecțiunea pe Instagram, unde au postat mesaje emoționante și și-au făcut declarații.

„Macha 13, nu-mi vine să cred că au trecut două ani. Au trecut 730 de zile, dar simt că suntem împreună dintotdeauna. Relația noastră este făcută să dureze și nu pot spune în cuvinte cât de mult însemni pentru mine. De la jocuri de baseball la călătorii în jurul lumii, la show-uri în Vegas. Le-am făcut pe toate împreună și prețuiesc fiecare moment petrecut alături de tine. Nu știm unde ne duce drumul, dar nu este nimeni altcineva pe care aș prefera să fiu alături. Călătoria abia începe și sunt entuziasmat pentru ce urmează “, a scris Rodriguez pe contul său de Instagram.

„Doi ani de râs

Doi ani de distracție

Doi ani de aventuri

De entuziasm, de creștere și de învățare

De prietenie adevărată

Și atâta dragoste! Faci ca lumea mea să fie un loc mai sigur și mai stabil… în mijlocul vieții noastre în continuă schimbare și în mișcare… mă faci să mă simt ca o adolescentă la început de drum… De fiecare dată când cred că te cunosc, mă surprinzi în cele mai minunate căi ce îmi amintesc cât de binecuvântată sunt să te fi găsit acum în acest moment… Te Amo Macho…“, i-a scris câtâreața lui Alex Rodriguez. 

Iar cadoul pe care l-a primit Jennifer Lopez a fost unul care mărturisește că a surpsins-o foarte tare. Ea e fană Fixer Upper, emisiune cu sfaturi DIY, prezentată de Joana Gaines, iar Alex a profitat de ocazie și i-a aranjat o „întâlnire“ cu Joana „Și deschid FaceTime-ul și o văd pe Joanna Gaines! M-am comportat ca o fană! Reacția mea a fost «O, Doamne! Glumești»?! Și m-am uitat la el și i-am zis «Tu chiar mă asculți»“, a povestit artista…

Foto: hepta.ro 

Categorii Lifestyle