Ce branduri vin pe 8 decembrie la Crazy Christmas (III)

Îți povesteam zilele trecute (aici și aici) despre o parte dintre designerii și brandurile care vor veni pe 8 decembrie la târgul Crazy Christmas, de la The Ark (Str. Uranus 150 – între orele 10.00 și 19.00). Iată încă o serie de idei de cadouri de trecut pe lista ta de shopping pentru Sărbători. 

Găsești aici lista completă a expozanților care vor veni pe 8 decembrie la Crazy Christmas. 

Framboise aduce la Crazy Christmas rochii deopotrivă perfecte pentru outfiturile tale casual și pentru cele de party-uri. Cămăși asimetrice, rochii cu funde supradimensionate și tot felul de piese stylish gata să fie descoperite pe 8 decembrie.

Laura Olaru aduce cu ea gențile cool din piele din colecții mai vechi și din cea mai recentă colecție – rucsacuri, genți de mână și de umăr în culori neutre și culori vibrante.

Cu produsele Melkior ești mai mult decât familiarizată. Iar la Crazy Christmas, pe lângă selecția generoasă de produse de make-up, vei primi și sfaturi utile de la specialiștii Melkior. 

Gențile Millisimo poposec pe 8 decembrie la Crazy Christmas, așa că ești așteptată la standul lor fie că-ți dorești o geantă nouă ori vrei să îi faci un cadou cool de Crăciun mamei ori prietenei tale cele mai bune. 

Bijuteriile Miss Mary a little, pe care le-ai văzut îndeaproape și la Alist Designers Boutique sunt de găsit la târg, așa că înarmează-te cu răbdare și fă-ți lista de cumpărături din timp.

crazy christmas

Dacă vii la târg pentru a-i găsi micuțului ori micuței tale haine stylish, îți recomandăm să te oprești și la standul Ninina, unde vei găsi rochii, bluze ori pantaloni pentru gardeoba celor mici.

Costume perfecte pentru party-urile sezonului, cămăși cu butoni statement și minimaliste, cam asta vei găsi la Playful Concept pe 8 decembrie. 

Căni colorate din ceramică, recipiente pentru cafea, Porphyras vine cu acele idei de cadouri utile, care-ți vor fi de folos timp îndelungat.

crazy christmas

Bijuteriile delicate din aur și argint de la Sylphyde sunt, practic, cel mai la îndemănă cadou – le găsești la Crazy Christmas pe 8 decembrie, la The Ark. 

crazy christmas

Categorii Lifestyle