Ce branduri vin pe 8 decembrie la Crazy Christmas (II)

Am început zilele trecute să te familiarizăm cu o parte dintre brandurile și designerii pe care îi vei găsi pe 8 decembrie la Crazy Christmas, așa, cât să-ți facem poftă de shopping și să te ademenim la târg. Azi, îți dezvăluim o altă selecție de expozanți. 

Găsești aici lista completă a brandurilor participante la această ediție. 

Jucării Altfel

Dacă vii la târg pregătită să-i găsești celui mic cadoul perfect, îți recomandăm standul Jucării Altfel, unde vei găsi jucării din lemn care-i vor stimula creativitatea copilui tău.

Kinga Varga

Este o prezență constantă la târgurile Half is Free și Crazy Christmas, așa că cel mai probabil ești familiarizată cu piesele Kingăi Varga. La târg vei găsi creații mai vechi și mai noi, potrivite pentru outfiturile tale din acest sezon. 

Aer Wear

Dana Păun vine la Crazy Christmas cu sweatshirt-uri și tricourile Aer Wear cu mesaje, huse pentru telefoane, pe care le știi deja și de la ediția recentă Alist Designers Boutique, unde a împărțit standul cu Chicineta. 

Antante

Antante aduce la Crazy Christmas rochii pictate, bluze cu mâneci bufante din dantelă, dar și o selecție simpatică de pulovere de sezon, cu reni, Moș Crăciun, pentru toată familia. 

Bon Bijou

La standul Bon Bijou vei găsi bijuteriile create de colega noastră Raluca Leafu din colecții mai vechi, dar și din cea mai recentă, „Art as Jewelry“ + o cutie creativă surpriză.

Belmonton

Belmonton și-a propus să nu ne fie frig iarna aceasta, așa că la standul lor vei găsi cele mai stylish și cozy jachete, pantaloni și overall-uri. 

crazy christmas

Colorate

Colorate vine cu o selecție de piese dintre cele mai diverse, vei găsi pahare de șampanie pictate, căni și farfurii, dar și cadouri deja pregătite cu produse Baylis & Harding. 

Lista completa a brandurilor care vin la targul din acest an: Aer Wear, Ana Fashion World, Antante, Antonia M, Belmonton, Bon Bijou, Book tree, Catryoshka, Choofi, Colorate, Concept a trois, Corina Mardari, Corinne Chocolate, Couture de Marie, Cuanna, Dana Dinu, Dulcețurile Veronica, Egea cosmetics, Exclusives, Framboise, Funky Kids, Georgette, Gabriela Athanasiu – Rochie de seară, Globuri Infofolite, Gradina de lavanda, Hard Core by Sore, Helvetia Luxury Watches, Izabela Mandoiu, Jucarii Altfel, Killem, Kinga Varga, Larisa Dragna, Laura Olaru, La Vie En Dore, Lisa&Co, Liudmila Storojuc, Made in Roșia Montana, Magia culorilor, Maison Chouchou, Maison Dadoo, Malluce, Melkior, Metropolitan Jewelry, Miss Mary a Litlle, Moara de hârtie, Molecule F & Friends, Mr Scrubber, Monarh, Naiv Clothing, Nighters, Ninina, Nissa, Otilia Flonta, Playful concept, Porphyras porcelain, Sweet Paprika, Sylphidelux, Undress, Ukiscreator, Vinuri cu Sentimente.

Categorii Lifestyle