Ce branduri vin pe 8 decembrie la Crazy Christmas (I)

crazy christmas

Pe 8 decembrie se întâmplă târgul Crazy Christmas, la The Ark, unde te așteptăm între orele 10 și 19 cu surprize de tot felul și multe-multe idei de cadouri pentru Sărbători. Așa că începem încet-încet să te familiarizăm cu expozanții acestei ediții. Iată ce designeri și ce branduri te vor ajuta sezonul acesta să îți completezi lista de shopping pentru cadouri. 

Sweet Paprika

A participat recent și la Alist Designers Boutique, unde ai putut să vezi îndeaproape piesele create de Gabriela Atanasaov, iar la Crazy Christmas, pe lângă rochiile cu imprimeu floral și polka dots de inspirație retro, vei găsi o serie de piese din catifea, mantouri satinate ori din blană artificială, cu animal print. Bonus, o colecție capsulă de genți Sweet Paprika x Bookletta. 

Kill’Em Clothing

Kill’Em Clothing vine la Crazy Christmas cu o selecție de piese urbane, tricouri, jachete din denim pictate, hoodie-uri cu mesaje ori desene etc. 

Lisa & Co.

Și cu bijuteriile Lisa & Co. ești probabil familiarizată, iar dacă vii la târg pentru a-ți face proviziile pentru cadourile de Crăciun, ai de ales între o mulțime de cercei, pandantive și brățări lucrate cu finețe și atenție la detalii. 

La vie en Dore

Cerceii supradimensionați La vie en Dore, în formă de scoici, homari, raci, lei etc. pot fi cadoul perfect pentru tine ori prietenele tale de Sărbători. 

Nighters

Nighters vin la Crazy Christmas cu pijamale de tot felul, dar mai ales cu pijamalele care-ți vor face Ajunul Crăciunului mai stylish și mai confortabil.

Hard Core by Sore

Hard Core by Sore vine la târg pe 8 decembrie cu piese noi-nouțe numai bune de pus sub brad și de purtat mult timp de-acum încolo.

Dana Dinu

Dana Dinu aduce la Crazy Christmas piese pe care cel mai probabil le știi deja, le-ai văzut și la Alist Designers Boutique, dar și piese noi, precum rochiile cu vulpi pictate ori cele loose fit cu dungi, jachete din materiale metalizate etc.

Mai jos, găsești lista completă a brandurilor participante la această ediție. 

Ana Drăgan, Ana Fashion World, Antante, Antonia M, Bon Bijou, Catryoshka, Choofi, Colorate, Concept a trois, Corina Mardari, Corinne Chocolate, Couture de Marie, Cuanna, Maison Dadoo, Dana Dinu, Dulcețurile Veronica, Egea cosmetics, Exclusives, Framboise, Georgette, Helvetia Luxury Watches, Izabela Mandoiu, Kinga Varga, Larisa Dragna, Laura Olaru, Lisa&Co, Made in Roșia Montana, Magia culorilor, Maison Chouchou, Malluce, Melkior, Metropolitan Jewelry, Miss Mary a Litlle, Moara de hârtie, Molecule F & Friends, Monarh, Naiv Clothing, Nighters, Ninina, Nissa, Otilia Flonta, Playful concept, Porphyras porcelain, Gabriela Athanasiu – Rochie de seară, Ukiscreator, Vinuri cu Sentimente.

Partener: IQOS, B-Life, Lidl, Europa FM.

Categorii Lifestyle