Ce branduri vin la târgul ’AKids, pe 26 mai, la Casa Universitarilor (II)

targ pentru copii akids

Pe 26 mai, la târgul Akids, am adunat laolaltă o selecție generoasă de branduri pentru tine și pentru cei mici. Iată mai jos partea a doua a listei brandurilor pe care le vei găsi duminică la Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu 46, București), începând cu ora 10. (Găsești aici prima parte a listei, iar mai jos lista completă.)

Pe lângă lista generoasă de expozanți, pe care o regăsești mai jos, vor fi și o serie de ateliere și surprize dulci pentru cei mici:

  • Mamapan, Tartelicious, Fagurele cu miere, Dăfud Dudes și Scallo-P vă așteaptă pe terasă cu gustări delicioase, iar de spațiile de joacă sunt responsabili: Jucării Altfel și Boribon. Butoiul cu înghețată, Creperie hy, Coffee-Bike România și Voglia di Pasta completează lista noastră.
  • Moara de Hârtie le pregătește celor mici un atelier demonstrativ de hârtie manuală, iar Atelierul Cunoașterii  vine cu un atelier de slime și înghețată (atelierele sunt gratuite, în limita locurilor disponibile).
  • Va exista și un colț de lectură pentru copii pregătit de Poveștile Cristinei. În plus, PlaYouth va organiza 4 ateliere gratuite: Chimie Distractivă, Modelino, Origami și Teatru de improvizație. Iar cei de la TRANSFORMO vor avea un spațiu de joacă cu lego și mașinuțe din lemn colorate, unde toți copiii se vor putea juca.

mokoFUN

Gândite și făcute în România, în atelierul din Brebu de Prahova, din materiale naturale și organice și de mâini de croitorese pricepute, hainele mokoFUN dau libertatea și lejeritatea de a exersa în confort orice stângâcie îi trece prin minte copilului tău. 

Theodor și Lumea

Theodor și Lumea este un brand consolidat pe relația dintre mama și copilul ei. Liniile produselor urmăresc un design simplu, clasic, dar totuși diferit. Materialele folosite sunt în totalitate naturale (in, bumbac, lână, mătase).

Fici+Mimi

Fici+Mimi, un brand de haine pentru copii (și femei), insipirat de Matilda, și bazat pe simplitate va fi prezent pe 26 mai la târg cu multe piese numai bune de purtat și de iubit zi de zi. 

David and Thea

În ultimul an, brandul David and Thea s-a ocupat de descoperirile noastre preferate din copilărie – haine, jucării, accesorii de casă, petreceri… și pentru că au descoperit o gamă foarte interesantă în care cred, o pun la dispoziția tuturor părinților. Îi găsești duminică la târgul AKids.

Tartelicious

Tartelicious este cea mai mică tărtărie din București, care a luat naștere din prea multă dragoste gurmandă a celor doua prietene, Cătălina și Rodica. Tartele spun NU margarinei, gelatinei etc. Fiecare tartă este unică, personalitatea ei fiind definită prin ingredientele naturale, ouăle nestresate și aspectul imperfect de perfect. În produsele Tartelicious, nu sunt folosite prafuri, premixuri, coloranți sau alte substanțe care te fac olimpic la chimie.

Cărturești

De la titlurile pentru ștrengari în care-l urmărim cu curiozitate pe Elmer sau pe neastâmpăratul Mog, până la cele care îi inspiră pe părinți să deschidă noi ferestre către copii. Cărturești te așteptă la târg și cu Raftul dedicat care te ghidează în creșterea cititorilor de mâine, care te orientează în diversitatea noutăților editoriale care apar constant, din fericire.

Biscuit Club

Biscuit Club iubește copiii și crede că întâlnirea dintre cei mici și orice formă de creativitate este o bucurie pe care le-o datorăm acestora. Selecția Biscuit Club cuprinde produse din materiale naturale, colecții ale unor designeri talentați, fabricate cu atenție la detalii, respectând oamenii și mediul.

Blue Lily

Gama Blue Lily conține produse de îngrijire pe bază de ingrediente naturale, care provin din agricultura biologică și sunt certificate ECOCERT. Produse blânde și naturale, pentru a arăta copiilor dragostea pe care le-o purtăm. De asemenea, au pregătit surprize pentru întreaga familie.

Cajuki

Culori și printuri minunate, design simplu, materiale moi și confortabile. Toate produsele Cajuki sunt fabricate din materiale durabile și cu atenție pentru angajați și natură, deci cu atenție pentru consumatorul final, copilul tău.

Colorazon

Colorazon înseamnă culoare, dragoste și tot ce e mai frumos pentru copii. Educația o punem pe primul loc încă din bebelușie, prin motricitate, sunete noi sau părți senzoriale și continuăm prin activități interactive de scriere, desen, pictură cu degetele sau autocolante. Totul prinde viață cu ajutorul unei cărți potrivite!

Cozy Things

Cozy Things este o lume de poveste unde orice vis poate deveni realitate. Produsele sunt lucrate manual, cu mult drag în atelierul lor din Constanța. Materialele folosite sunt naturale, atent alese, plăcute la atingere, cu imprimeuri vesele și culori pastelate.

Dulcețuri Veronica

Reinventează selecția de dulcețuri a bunicii prin combinații speciale precum caise cu păstai de vanilie și sâmburi, căpșuni și ananas, smochine cu nuci și oțet balsamic și multe altele. De asemenea, au și sortimente fără zahăr, precum dulceața de pere cu rozmarin, de căpșuni cu busuioc sau de gutui cu scorțișoara, precum și dulceața de lapte, un sortiment cu gust deosebit de caramele cu lapte.

Sagax

SAGAX din 5 uleiuri vegetale extravirgine este un mix de uleiuri presate la rece, UNIC, inovator și omogen, creat în colaborare cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA București), cu scopul de a concepe un ulei perfect echilibrat din punct de vedere al raportului OMEGA 6 : OMEGA 3 (raportul considerat ideal pentru organismul uman fiind de 3:1 – conform literaturii de specialitate). 

eematico

eematico creează programe educaționale și materiale didactice pentru copii între 3 și 12 ani, care transformă învățarea în joacă de copil. Au dezvoltat mai bine de 350 de ore de conținut educațional, pentru peste 3.000 de copii, cu 650 de activități și tot atâtea materiale didactice (jucării) sau proiecte de bricolaj pentru cei mici. Astfel că au selectat o parte dintre proiecte, le-au îmbunătățit și le-au pregătit spre vânzare sub forma jucăriilor eematico Toys. 

Fagurele cu Miere

FagureleCuMiere.ro promovează mierea crudă, neprelucrată termic, direct de la producator. La ei găsiți miere de diferite sortimente (salcâm, mană, tei, baltă, polifloră și altele) în starea ei cu adevărat naturală, polen crud, pastura, propolis brut și tincturi de diferite concentrații, apilarnil, precum și diferite amestecuri apicole ideale pentru creșterea imunității și energizare.

Littlebandit

Littlebandit este un copil jucăuș, creativ, sigur pe alegerile pe care le face. Dintre toate lucrurile din lume, micului bandit îi plac poveștile. Dacă le poate purta sau se poate juca cu ele este și mai bine. I s-a dus vestea ca este pretențios și doar fibrele naturale îi plac. Crește și își creează universul lui în care educă și influențează în bine generațiile potrivite de părinți.

MamaPan

Brutăria MamaPan este o brutărie cu o misiune socială, care creează locuri de muncă pentru femeile ce provin din grupuri vulnerabile. Produsele MamaPan au la bază rețete tradiționale, nu au conservanți, agenți de creștere, arome artificiale sau alte substanțe potențial dăunătoare și sunt modelate manual. Procesul de producție implică un timp îndelungat de pregătire și creștere naturală. 

Povești cusute

Povești cusute este un proiect născut din dragostea pentru brodatul manual și poveștile care ne-au marcat copilăria, și nu numai, este un tărâm al materialelor diafane și al poveștilor.

Lista completă a expozanților care vă așteaptă la Târgul ‘Akids!

Jucării Altfel, Ninina, 3fnky kids, Onili, Metropolitan Jewelery, Little Bandit, Jucăria Veselă, Meg Wi Baby, David and Thea, The Black Sheep, Kinga Varga, Natural Age, Miss H, Bebe Organic, Cajuki, Mokofun, Eematico, Povești cusute, Book Tree, Ameve, Corinne Chocolat, Blue Lily, Pooky, Fici+Mimi, Lisa & Co, Theodor și lumea, Colorazon, Eco extract, Decoriciu, Bubuland, Nui Organics, Dulcețuri Naturale Veronica, Biscuit Club, Cozy Thinfucgs, TIAA Kids, Lulu &Pippa, Mon Caramel, BebeNani, Tantino Toys, Livada cu jucării, Buzdu Bijoux, Modern Crafts, Lura Atelier & Studio, Cărturești, La Maison de Confiance, Naturici, Lea et Maru și Luna Kids.

Categorii Lifestyle