Ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle cu doar câteva ore înaintea nunții lor

Mai sunt doar câteva ore până la cea mai așteptată nuntă regală din ultimii ani, cea dintre Prințul Harry și actrița americană Meghan Markle, așa că toată lumea va sta astăzi cu ochii pe acest eveniment. Ceremonia religioasă va avea loc la Capela St. George  de la Castelul Windsor, la ora locală 12 (în România – ora 14). Invitații vor începe să sosească mai devreme, iar membrii Familiei Regale vor intra în capelă într-o anumită ordine, ultima fiind Regina Elisabeta a II-a.

Alistmagazine.ro vă ține astăzi la curent cu toate detaliile și imaginile de la nunta regală, așa că stați cu ochii pe site și pagina noastră de Facebook.

Până va începe marele eveniment însă, este timpul să ne concentrăm atenția asupra ultimelor pregătiri. Cum au arătat ultimele ore dinaintea nunții pentru Prințul Harry și Meghan Markle?

În primul rând, Meghan și-a întâmpinat mama, pe Doria Ragland, și a condus-o la Clivedon House, unde cele două și-au petrecut noaptea dinaintea mult așteptatului eveniment. Aceasta a fost surprinsă într-o rochie navy absolute superb, creație semnată de Roland Mouret. La rândul său, Prințul Harry și-a petrecut ziua cu fratele său, Prințul William, la Windsor, unde foarte mulți oameni au venit să îi vadă și să îi salute. Înainte de asta, Harry a fost la ceai cu mama lui Meghan și cu Regina Elisabeta a II-a.

Amândoi au părut foarte relaxați în orele dinaintea nunții, iar imaginile vorbesc de la sine. Prințul Harry s-a lăsat fotografiat de mulțime și le-a strâns mâinile celor prezenți să îi ureze cele bune la Windsor, în timp ce Meghan a fost extrem de fericită de prezența mamei sale. Cu toate că aceasta trebuia să fie condusă la altar de tatăl ei în ziua cea mare, Thomas Markle nu va putea participa la ceremonie din cauza unor probleme de sănătate. Meghan va fi condusă la altar de viitorul ei socru: Prințul Charles.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle