Ce au adus Bianca Popp și Atribut la Alist Designers Boutique

alist designers boutique 3

În această perioadă, dacă vizitezi buticul nostru din București Mall (lounge area, parter) ai toate șansele să-ți compui o ținută foarte cool pentru această vară. Alist Designers Boutique găzduiește două branduri care se completează suficient de bine, încât să pleci de acolo cu un outfit accesorizat ca la carte, pentru că, aproape orice piesă Bianca Popp funcționează de minune cu o geantă Atribut alături.

Bianca Popp a adus la Alist Designers Boutique colecția pentru primăvară-vară 2018 – Pipe Dreams –, despre care spune că „este o colecție despre permeabilitatea emoțiilor, despre fluiditatea deciziilor, despre adaptare și despre conectivitate. Pipe Dreams este o colecție de linii decise, dar frânte, de forme arhitecturale care sfârșesc în aer, de materiale naturale tratate industrial, de culori cuminți tratate obraznic“.

Atribut a adus genți din două colecții, cea de genți cu ramă din lemn (care e la reducere) și Notebook. „Gasesc o provocare în a crea produse originale, inovative și funcționale în același timp, cu un look timeless, totul pentru a oferi o experiență unică. Pe viitor, mi-ar plăcea să păstrez lemnul ca partener al pielii, în următoarea colecție. Nu exclud și alte combinații de materiale la fel cum nu exclud ideea de a crea și alte obiecte de design, nu neapărat poșete. În tot acest proces însă, urmăresc să îmi exersez creativitatea și să îmi trăiesc pasiunea“, a spus Florina Sirman.

Mai jos, câteva sugestii de outfituri pe care le poți obține dacă vizitezi Alist Designers Boutique până pe 26 iulie: