Ce alegi: bucle sau păr drept?

Ți-ai imaginat vreodată că vei putea să îți faci singură, la tine acasă, 36 de tipuri de bucle, fără efort? În această primăvară, te poți juca la infinit cu coafura ta mizând pe noile produse  de la BaByliss Paris, brandul numărul 1 din Europa în materie de produse de styling și îngrijire personală.Lansate recent, ondulatorul automat şi  placa de îndreptat părul te ajută să ai părul aranjat în fiecare zi, fără să apelezi la bigudiuri, la produse costisitoare de styling sau să îți petreci ore în șir la salon. Iar cel mai important lucru este că vei obține rezultate profesioniste, fără să îți distrugi părul! (Foto: hepta.ro)

Folosind noul ondulator automat Curl Secret 2 (C1300E),  unul dintre cele mai ingenioase beauty gadgeturi inventate până acum, vei obține zeci de tipuri de bucle, de la subțiri la foarte groase, în funcție de stilul și preferințele tale. Acest lucru este posibil datorită celor două capete ale aparatului, de dimensiuni diferite, care pot fi schimbate între ele.

Ondulator CURL SECRET 2 CURL & VOLUME, Baby Liss, 599, 99 lei

Capul de 25 mm este perfect dacă își dorești bucle strânse, foarte bine definite, în timp ce cel de 35 mm va deveni cel mai bun prieten al tău atunci când îți propui să porți bucle lejere și pline de volum. În funcție de capul ales, temperatura și timpul de ondulare sunt ajustate automat pentru obținerea tipului de bucle pe care ți-l dorești, iar camera de ceramică protejează firul de păr, oferindu-i strălucire. Funcția ionică netezește automat fiecare șuviță și previne electrizarea părului, ceea ce se întâmplă adesea când încercăm să obținem buclesimilare cu ajutorul periei.

În plus, aparatul îți permite să ajustezi direcția de onulare și forma buclelor tale, setând manual direcția, timpul și temperatura.Vei putea obține bucle simetrice, bine definite sau lejere, dar și o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga, cu un aspect complet natural, folosind opțiunea de ondulare alternativă.

Iar dacă îți dorești un produs versatil, cu care să poți obține rapid atât bucle, cât și un păr drept, atunci trebuie să testezi noile plăci de îndreptat părul 2în1 Pure Metal de la BaByliss Paris, disponibile în două nuanțe: inox sau inox cromat.

Placa 2 in 1 Pure Metal pentru par perfect drept sau bucle lejere, Baby Liss, 599, 99 lei

În doar câteva minute, vei obţine un păr drept, sănătos și strălucitor, sau bucle și onduleuri senzuale, la tine acasă. Datorită învelișului de ceramică BaByliss Diamond Ceramic și tehnologiei cu ioni, placa are grijă de părul tău, îl netezește și îi conferă un aspect sănătos. Astfel, poate fi utilizată chiar pentru aranjarea părului sensibil, fin sau deteriorat, alegând una dintre cele 5 trepte de temperatură (de la 150C la 230C) cu care este dotată această placă.Iar dacă uiți să o oprești înainte de a pleca de acasă, stai liniștită, fiindcă aceasta se va închide automat după o oră de nefuncționare.

De acum înainte, coafarea părului tău se va transforma într-o joacă. Bucură-te de primăvară cu noile produse de laBaByliss Paris și experimentează zi de zi!