Ce albume noi ascultăm în mai

ariana

Noutățile muzicale ale lunii vin de la Beyoncé, Ariana Grande, Meghan Trainor, Cindy Lauper și Fifth Harmony, așa că așteptăm cu nerăbdare să le ascultăm integral noile albume, pentru că da, se pare că, în mai, este vorba doar despre girl power.

Beyoncé, Lemonade
Despre controversele din jurul noului album al lui Beyoncé s-au spus atât de multe lucruri în ultimele zile, încât nu este nevoie să reluăm subiectul (o analiză pe larg găsiți aici). Lemonade este cel de-al șaselea disc al cântăreței și a fost lansat pe Tidal, serviciul de music streaming, serviciul de music streaming deținut de ea și soțul său, Jay-Z. La noul album, care include 12 piese, Beyoncé a colaborat cu artiști ca The Weeknd (6 Inch), Jack White (Don’t Hurt Yourself), James Blake (Forward) și Kendrick Lamar (Freedom).

beyonce
Beyoncé a început turneul World Formation

Ariana Grande, Dangerous Woman
Ariana Grande nu vrea să ia deloc pauză: după ce și-a petrecut anul trecut departe de casă, fiind ocupată cu turneul său mondial, The Honeymoon Tour, artista revine cu un album de-a dreptul electrizant. Dangerous Woman este totodată primul single promovat de Ariana, piesa debutând pe locul zece în topul Billboard Hot 100. Albumul conține 11 melodii (variante Deluxe are patru piese în plus), inclusiv Let Me Love You, un featuring cu Lil Wayne, și Side by Side, o colaborare cu Nichi Minaj.

Meghan Trainor, Thank You
A devenit cunoscută pretutindeni datorită superhitului All About That Bass, care, bineînțeles, nu a fost lipsit de critici, iar acum lansează Thank You, cel de-al doilea album din cariera sa, fiind pregătită pentru o nouă provocare. Cu un look diferit, dar cu aceeași voce puternică și aceleași versuri îndrăznețe (No, Watch Me Do sunt doar două dintre piesele noastre preferate), Meghan Trainor promite să cucerească încă o dată lumea, mai ales că în aceasta vară va începe un nou turneu mondial – The Untouchable.

ARIANA GRANDE

Cindy Lauper, Detour
Deși o știm și o admirăm de foarte mulți ani, Cindy Lauper nu încetează să ne surprindă și exact acesta este motivul pentru care ne place atât de mult de ea. Detour este cel de-al 11-lea album al cântăreței și reprezintă un mix super-vesel de 12 melodii country pe care vei vrea să dansezi ore în șir. Până la urmă, Girls Just Wanna Have Fun, nu-i așa?

Fifth Harmony, 7/27
S-au cunoscut în 2012 la un concurs de talente din Statele Unite ale Americii și de atunci sunt de nedespărțit. Ally, Dinah, Normani, Camila și Lauren formează Fifth Harmony, una dintre cele mai populare trupe de fete ale momentului, iar dacă numele lor nu îți spune nimic, poate că hiturile Sledgehammer și Worth It te vor ajuta să îți amintești cine sunt. 7/27 este cel de-al doilea album Fifth Harmony, iar single-ul de debut, Work from Home, lansat în luna februarie a acestui an, a urcat rapid pe primele poziții în topurile internaționale.

fifth harmony

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle