Ce albume noi ascultăm în aprilie

albums

A început o nouă lună, vremea este din ce în ce mai caldă și frumoasă, așa că este timpul pentru plimbări lungi prin parc, ieșiri la terase și… seri pline de muzică bună.

Indie, rock, alternative, hip hop, pop, dubstep: în aprilie îți propunem o infuzie de stiluri muzicale și cele mai cool albume ale momentului.

The Last Shadow Puppets, Everything You‘ve Come to Expect
The Last Shadow Puppets este unul dintre cele mai cool proiecte muzicale britanice din ultimii ani. Trupa este formată din Alex Turner, solistul de la Arctic Monkeys, Miles Kane, fostul lider The Rascals, James Ford și Zach Dawes, care, în 2007, s-au hotărât să lanseze un album în această formulă, după ce au colaborat împreună vreme îndelungată (Turner și Kane au devenit buni prieteni în timpul unui turneu Arctic Mokeys). Primul lor, The Age of Understatement, a apărut în 2008, iar pentru luna aceasta, băieții au pregătit Everything You’ve Come to Expect, un disc cu influențe baroque pop și experimental rock.

Deftones, Gore
Rockerii de la Deftones au ajuns la albumul cu numărul opt din cariera lor, Gore fiind un disc despre care liderul trupei, Chino Moreno, a declarat că este diferit de toate materialele precedente: „Câteodată, este important să ieși din zona ta de confort cu muzica – doar ca să îți păstrezi entuziasmul. Acest album este diferit, are o nuanță diferită. Aș spune că este o nuanță de mov. Nu știu de ce, dar cred că e undeva între roz, roșu și mov. Câteodată, când aud muzică, văd o culoare.” Gore include 11 piese, iar printre preferatele noastre se numără Prayers/Triangles și Doomed User.

Weezer, Weezer
Weezer sau The White Album este cel de-al zecelea album semnat Weezer, un mix de 11 piese alternative rock pline de energie. Despre noul disc, solistul Rivers Cuomo spune că este unul numai bun de ascultat la plajă (că tot ne pregătim de vară, la cât de frumos e afară!), inspirat de experiențele sale. Printre melodiile noastre preferate se numără Thank God for Girls, care este și single-ul de debut, King of the World și Do You Wanna Get High?.

Katy B, Honey
Dacă te numeri printre fanii muzicii electro, pop sau dubstep, atunci trebuie să incluzi piesele lui Katy B în playlistul tău. Britanica în vârstă de 26 de ani își lansează cel de-al treilea album, Honey, la care a colaborat împreună cu Major Lazer, Craig David și Wilkinson. Albumul conține 13 melodii (printre care și Who Am I, Turn the Music Louder și Honey) care îți vor face instantaneu poftă de dans.

J Dilla, The Diary
The Diary este ultimul album al rapperului american care a murit în 2006, la scurt timp după ce a împlinit 32 de ani. The Diary trebuia să apară inițial în 2002, când artistul a semnat un contract cu MCA Records, dar materialul a fost amânat și, ulterior, s-a renunțat la el. În 2014, reprezentanții casei de producție MCA au anunțat că vor lansa albumul lui J Dilla în scurt timp, însă abia în acest an au reușit să îl scoată pe piață. The Diary include 14 piese, printre care și Gangsta Boogie, un featuring cu Snoop Dogg.

Categorii Lifestyle