Ce actori din Game of Thrones au primit o mărire de salariu pentru următorul sezon

Ce actori din Game of Thrones

Se spune că „Un Lannister își plătește întotdeauna datoriile!”, iar producătorii Game of Thrones par să respecte cu strictețe deviza Casei Lannister.

Potrivit celor de la Deadline, cinci dintre actorii serialului, Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) și Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), au primit o mărire de salariu și vor primi câte 500 000 de dolari pentru fiecare episod al celui de-al șaptelea sezon, care a fost confirmat la începutul acestei luni. Mai mult decât atât, se pare că următorul sezon nu va mai avea zece episoade, așa cum s-a întâmplat până acum, ci va fi mai scurt, vehiculându-se varianta unui sezon format din șapte episoade.

Peter

Ultima renegociere de contract a actorilor din Game of Thrones a avut loc în 2014 și le-a adus acestora un venit de aproape 300 000 de dolari pentru fiecare episod al serialului. Singura condiție pusă la momentul respectiv a fost ca Dinklage, Harington, Clarke, Headey și Coster-Waldau să fie disponibili în eventualitatea producerii celui de-al șaptelea sezon, care tocmai a primit undă verde și, cel mai probabil, va fi lansat anul viitor.

Până atunci însă, mai avem de urmărit un singur episod, intitulat The Winds of Winter, din cel de-al șaselea sezon, așa că așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se va încheia acesta (mai ales după ultimele evenimente)!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle