Ce accesorii se poartă vara aceasta

Ce accesorii se poartă vara aceasta? Accesoriile acestei veri sunt practice, dar au și acea doză de coolness pe care o țintești când îți compui outfiturile. Trebuie doar să știi cum să le alegi și cum să le integrezi în ținute, așa că ne-am gândit să facem un mic ghid al item-urilor care-ți vor accesoriza ținutele cât e vara de lungă. 

Sandalele cu barete subțiri, pantofi cu vârf pătrat & flip-flops 

Deși traversează două sezoane deja, flip-flops sunt încă actuali, doar că sezonul acesta va trebui să-i introduci în outfituri într-o manieră ceva mai puțin previzibilă. Poartă-i spre exemplu la un costum ori cu fuste midi din mătase. Despre sandalele cu barete subțiri am mai vorbit și aici – sunt must-have, deci n-ar trebui să le ratezi.

Courreges

Bucket hat

Da, de două sezoane îl tot recomandă, dar, hei, e încă cool. Poartă-l cu outfituri casual ori cu o rochie maxi, fluidă, de vară. Sau poți să mergi un pic mai departe, și să alegi un bucket hat cu boruri ceva mai largi, care amintește de pălărie de pescuit. 

Ganni

Geanta mini

Borseta, mini-geanta propusă de Jacquemus pentru sezonul acesta și gențile mici, retro, ori cele mini cu design contemporan (vezi Amelie Pichard, Jacquemus etc.) sunt cam tot ce-ți poți dori vara aceasta. Cu o borsetă și o geantă mini retro îți poți accesoriza mai toate outfiturile în acest sezon. 

Amelie Pichard

Ochelarii

Ce accesorii se poartă vara aceasta? Ochelarii acestui sezon sunt dreptunghiulari și, în speță, foarte grafici, suficient cât să te facă să pui la păstrat ramele cat-eye pe care le porți de două sezoane încoace.

Loewe

Bentița

De când le-am văzut în show-ul Prada, ne-au cam activat amintirile din copilărie & adolescență și ne-au făcut poftă să ne scoatem bentițele dosite în cutii ori să le căutăm cu frenezie prin magazine & online. Poartă-le cu outfit-uri de inspirație masculină, spre exemplu, la un costum alb oversized ori într-un mix cu o cămașă cu guler pronunțat și pantaloni cu talie înaltă, trei sferturi – variantele de styling sunt nelimitate, atât timp cât păstrezi bentița ca piesă centrală și îți construiești outfitul „în jurul“ ei.

Prada