Ce accesorii de păr să porţi de 1 mai la mare

Dolce & Gabanna

Accesoriile de păr pot transforma un look banal într-unul care să atragă atenţia tuturor. Şi, pentru că o zi de 1 mai petrecută la Mamaia poate însemna şi a ieşi în evidenţă, am trecut în revistă cele mai de efect coroane, funde sau eşarfe văzute pe podiumurile de la Fashion Week.

Dolce & Gabbana (foto sus) propune pentru podoaba capilară opere de artă în miniatură, sub formă de coroane încărcate cu flori aurite şi îngeri, motive culinare sau regale, cu pietre preţioase strălucitoare. Uită de less is more pentru ca în acest sezon până şi căştile pentru ascultat muzică devin un accesoriu fashion must have, mai ales dacă respectă legea ornamentelor bogate şi a preţiozităţii.

Putem purta şi accesorii delicate, demne de zeiţele greceşti, care imită coroanele purtate de acestea. Cele pe care le propune Rodarte pentru primăvară-vară 2016 sunt în nuanţe de bronz, cupru sau auriu vintage. Aceste accesorii se aşează pe tâmple sau spre frunte, potrivindu-se cel mai bine pentru o coafură cu părul desfăcut, care să cadă liber pe umeri.

Rodarte
Rodarte SS16

Pentru cine iubeşte minimalismul, o sursă bună de inspiraţie e look-ul văzut la Alberta Feretti, care presupune prinderea şuviţelor de păr cu inele subţiri din metal, într-un up-do neglijent. Răsucirea părului şi prinderea lui cu agrafe invizibile reprezintă un plus, care va da coafurii un aspect foarte chic.

Alberta_Ferretti
Alberta Ferretti SS16

Fundele, bentiţele metalice sau cele grunge din fire subţiri de plastic negru, elementele marine sau florile – toate reprezintă o opţiune în serile petrecute la Loft sau la Fratelli, atâta timp cât focusul ţinutei tale vor fi accesoriile pentru păr. Asortează-le cu cerceii şi optează pentru o ţinută simplă în rest. Aşa le pui cel mai bine în evidenţă.

Indiferent de tipul de accesorii care ţi se potriveşte, nu uita că o podoabă capilară strălucitoare este o condiţie obligatorie.

SHOP THIS STORY:

Foto: hepta.ro