Ce accesorii avem pe listă pentru primăvară aceasta

accesorii

Text de Ștefania Isar

În ciuda faptului că luna februarie nici nu a început, putem spune cu siguranță că ne gândim la venirea căldurii, la soare, dar în special la hainele pe care le vom purta. Cum știm cu toții că o ținută nu ar fi perfectă fără accesorizarea potrivită, sărim în ajutorul tău, alături de inspirația zilnică adunată de la IT girls preferate, și îți dăm câteva idei pentru a-ți reîmprospăta colecția primăvară această.

Hoop earrings rămân în continuare un trend relevant în lumea streetstyle-ului, doar că de dată această te sfătuim să optezi pentru ceva mai mic, poate mai finuț, în nuanțe sigure cum ar fi auriu sau argintiu. @angelinaworeth poartă un set de cerceii, unul dintre cele care dau iluzia de împletitură rotundă, care ne duce către o altă tendința sezonul acesta. Bijuterii cât mai rotunjite, cu perle sau inserții perlate, sunt întâlnite cel mai des la majoritatea fetelor pe Instagram. @jeannedamas este un exemplu perfect de accesorizare completă și armonioasă, maximalistă, dar totodată finuță și deloc kitsch, inelul sau alb cu model împletit fiind cu siguranță în prim plan, arătând că orice ținută basic poate fi elevată cu bijuteriile adecvate.

Layer-ul de lănțișoare rămâne și el în continuare relevant, dar din nou, într-o abordare mai calmă și mai minimalistă, sfatul nostru fiind să-l mențineți la două, maximum trei lănțișoare de lungimi diferite. @aliamazouz poartă un lanț chunky cu unul finuț care are un pandantiv rotund, amândouă aurii, formând o antiteză stilistică perfectă pentru graphic T-shirt-ul ei.  @annabfrr poartă un party outfit din în alb, toate accesoriile ei având tonuri neutre și calde. Bodychain-ul este accentul perfect pentru a-și scoate cămașă din banalitate. Totodată ea ne mai introduce unui alt trend major acum, inelele masculine, cu cât mai multe cu atât mai bine! Anna poartă un inel cu sigiliu, alături de un alt inel, la fel de mare și impozant pe degetul arătător, dar care restabilizează echilibrul prin feminitatea și prețiozitatea pietrelor sale. 

View this post on Instagram

A post shared by GG (@angelinaworeth) on

View this post on Instagram

A post shared by mazouzmazouzmazouzmazouzmazouz (@aliamazouz) on

View this post on Instagram

#dynasty ✨

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

View this post on Instagram

Crystal’s birthday by @aliamazouz

A post shared by Annabelle Ferrera (@annabfrr) on