Ce a adus Sweet Paprika la Alist Designers Boutique

sweet paprika alist designers boutique

După ce am văzut aici ce a adus Maison Mimino la Alist Designers Boutique, trecem la cealaltă jumătate a buticului – Sweet Paprika, care a venit cu o selecție de piese ultra feminine ori cu touch jucăuș, cum sunt fustele și pălăriile cu imprimeu roz pal cu mașini, perfecte pentru vacanțele la mare ori la munte, citybreak-uri ori festivalurile de sezon. Alist Designers Boutique, în această formulă, cu Sweet Paprika și Maison Mimino, e de găsit până pe 4 august în București Mall (lounge area).

Gabriela Atanasov a lansat Sweet Paprika acum șase ani, în octombrie 2012, și spune că „a fost imaginat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice femei“  – aceste cuvinte compun și ideea din spatele brand-ului său. Prima colecție a avut-o ca sursă de inspirație pe Audrey Hepburn și a pornit din dorința Gabrielei de-a le convinge pe femei că „pot arăta superb într-o rochie ruptă din anii ’50 și că pot să își facă treburile de femei ale secolului 21 în ea fără să se plângă de durerile unui corset“.

„Ca orice fetiță m-am jucat cu păpuși, le-am făcut haine, mă găteam în hainele mamei mele, desenam tot felul de prințese etc. Pot să spun că am respectat toate clișeele unei copilării de fetiță. Dar nu am fost pasionată atât de tare încât să mă visez designer. Eu credeam că mă fac doctor în copilărie. Apoi m-am dorit cântăreață, actriță și am ajuns să studiez PR-ul și să mă fac blogger, influencer și să lansez un brand care să îmi reprezinte stilul vestimentar și care să poată fi deținut și de alte femei“, spune Gabriela Atanasov – descoperă mai multe despre Sweet Paprika în materialul colegei noastre Alina Aliman. 

Iar dacă încă nu te-am convins că e rost să treci pe la Alist Designers Boutique zilele acestea, lăsăm mai jos o mică „mostră“ ca să-ți faci o idee despre ce vei găsi acolo. 

Partener: Pantene