Ce a adus Noire Swimwear la Alist Designers Boutique

noire

Până pe 1 septembrie, la Alist Designers Boutique, vei descoperi și te vei împrieteni cu trei branduri românești: NAIV Clothing, Noire Swimwear și Miss Mary a little.

Azi, explorăm povestea Noire Swimwear și tragem cu ochiul la selecția de produse pe care Raluca Toma le-a adus la buticul nostru din București Mall (lounge area).

Noire Swimwear s-a hotărât să nu ne lase să uităm că este încă vară și că încă avem timp să găsim costumul de baie perfect. Iar modelele pe care ni le propun și care vor fi disponibile la Alist Designers Boutique până pe 1 septembrie țintesc cam toate preferințele – ai de ales între costume de baie statement, întregi, din două (sau mai multe) piese, cu imprimeuri tropicale, animal print ori în culori fluorescente, dar și piese clasice, care să-ți rămână în garderobă și în sezoanele următoare. 

Brandul a început să prindă contur în 2015, în timp ce Raluca Toma, designereul din spatele Noire Swimwear era în vacanță în Thailanda, „au fost mai multe etape dificile în dezvoltarea business-ului, dintre care: alegerea personalului calificat care să se ridice la așteptările dorite, alegerea celor mai buni furnizori și menținerea pe aceeași linie de încredere pe care am câștigat-o astăzi clientelor“, mărturisește ea. (Află mai multe detalii despre Noire Swimwear din interviul pe care Raluca Toma i l-a acordat colegei noastre Alina Aliman.)

#WelcomeToMyStudio: în vacanță cu brandul românesc de costume de baie Noire Swimwear

Ce aduce Noire Swimwear la Alist Designers Boutique

Costumele întregi cu design atipic și imprimeuri animal print ori simple (negru, nude, roșu) cu cupe, care accentuează talia, deux-pieces în culori vibrante, cu slip cu talie înaltă ori hipsters – altfel spus, modele care te vor face să arăți cât se poate de cool în vacanțele tale la mare vara aceasta.

Iată câteva dintre piesele pe care le vei găsi până pe 1 septembrie în buticul nostru din București Mall:

noire swimwear