Ce a adus MOOGU la Alist Designers Boutique

Luna aceasta, la Alist Designers Boutique găzduim două branduri perfecte pentru garderoba ta de toamnă – Framboise și MOOGU. Așa cum te-am obișnuit, o să trecem în revistă, pe rând ce au adus designerii din spatele acestor branduri la buticul nostru din București Mall (lounge area). 

Am tras cu ochiul până acum la selecția pe care Framboise a adus-o la Alist Designers Boutique, iar acum ne mutăm atenția către cealaltă jumătate a abuticului, care va fi ocupată de accesoriile și bijuteriile create de Andreea Mogoșanu, designerul din spatele brandului MOOGU. 

Ce a adus MOOGU la Alist Designers Boutigue

MOOGU vine la Alist Designers Boutique cu cele mai cool bijuterii arhitecturale, realizate din aur și argint. Timp de patru săptămâni, piesele lor vor sta la buticul nostru din București Mall, gata să fie descoperite și purtate mult timp de-acum încolo. Mai mult, Andreea Mogoșanu a pregătit și o colecție capsulă din bijuterii gravate cu constelațiile zodiilor. „Este o colecție la care mă gândesc de câteva luni bune și pe care am decis să o lansez la început de toamnă pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care își doresc să poarte mici simboluri cu semnificație, aducătoare de bucurie și de… noroc. Este vorba despre piese extrem de versatile, atemporale în adevăratul sens al cuvântului și menite să însoțească experiențele mici și mari de zi cu zi. Pentru început, constelațiile zodiacale se vor regăsi pe pandante, însă în colecția-capsulă urmează să fie incluse treptat și ale tipuri de bijuterii“, spune Andreea Mogoșanu. (Citește mai multe despre MOOGU.)

#WelcomeToMyStudio: MOOGU și bijuteriile inspirate de natură

Așadar, până pe 29 septembrie, e timp să vizitezi Alist Designers Boutique din București Mall (lounge area) și să descoperi piesele pe care Framboise și MOOGU le-au adus la butic. 

Partener: Pantene

moogu