Ce a adus Miss Mary a little la Alist Designers Boutique

miss mary a little alist designers boutique

Până pe 1 septembrie, la Alist Designers Boutique, vei descoperi și te vei împrieteni cu trei branduri românești: NAIV Clothing, Noire Swimwear și Miss Mary a little.

Azi, explorăm povestea Miss Mary a little și tragem cu ochiul la selecția de produse pe care Oana Frigescu le-a adus la buticul nostru din București Mall (lounge area).

Miss Mary a little vine la butic cu o serie de bijuterii care-ți vor completa outftiturile de vară și le vor da acel touch personal. Bijuteriiile Miss Mary a little sunt create de Oana Frigescu și includ elemente specifice verii precum scoicile, pe care le vei regăsi atât pe coliere, cât și pe brățări și inele, ori mici inserții din argint ori perle. Toate bijuteriile Miss Mary a little vin însoțite de mesaje motivaționale de la Oana, ceea ce face achiziția cu atât mai specială. „Azi e prima zi din tot restul vieții tale. Poartă această bijuterie ca și când ziua de ieri n-ar fi existat vreodată“, e unul dintre ele. 

Începutul

„Nu știam mare lucru, experiența mea era toată în televiziune. Cel mai greu lucru? A fost curajul de a face primul pas și… iată-mă azi, aici, stând de vorbă cu tine despre Miss Mary a Little. Tot în curaj se regăsește și răspunsul mesajului scris de pe card. Este despre momentul acela când, deși simțim că este al naibii de greu, găsim în noi tăria de a ne ridică și de a merge mai departe, puterea de a ne reinventa. Mi-am dorit să insuflu speranța și bucuria.“ (Citește mai multe despre Miss Matry a little în interviul  pe care Oana Frigescu i l-a acordat colegei noastre Alina Aliman.)

#WelcomeToMyStudio: Miss Mary a Little și bijuterii cu emoții

Ce aduce Miss Mary a little la Alist Designers Boutique?

Pe lângă piesele de rezistență precum inelul Swarovski on string și lănțișorul double Swarovski on string, vor fi pe rafturi bijuterii dedicate verii, în care scoicile sunt elementul central, dar și modele noi. 

Partener: Pantene