Ce a adus Luviane Atelier de Parfumerie la Alist Designers Boutique

Zilele acestea, la Alist Designers Boutique, găzduim trei branduri românești pe care le poți descoperi până pe 27 octombrie în București Mall (lounge area).

Așa cum te-am obișnuit trecem în revistă selecția de piese pe care fiecare brand o aduce la butic. Azi, ne îndreptăm atenția către Luviane Atelier de Parfumerie. Așadar, iată o parte dintre  bijuteriile și parfumurile lichide și solide Luviane pe care le găsești acum la Alist Designers Boutique.

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand românesc de parfumerie artizanală de lux, apărut la finalul anului 2013 și devenit marcă înregistrată în 2014. Produsele de parfumerie în serie mică (elixiruri, parfumuri solide, parfumuri ambientale, inclusiv pentru companii în scopul obținerii unei atmosfere benefice) sau unicat (amprente olfactive pentru branduri sau evenimente) sunt create exclusiv din ingrediente naturale certificate de către creatoarea de parfumuri Iulia-Victoria Neagoe, fondatoarea brandului.

Colecțiile deosebite precum „Simfonie Gurmandă”, „Miresme Românești” sau „DOR” sunt inspirate din lucruri autentice de viață, din mitologie și simboluri românești, iar colecția „Florile Reginei” este dedicată Reginei Maria a României 

Seria de parfumuri dedicată sărbătorilor de iarnă aduce bucuria exuberantă a Crăciunului în case, prin parfumul ambiental Aromă de Sărbătoare, dar și pe piele prin apa de parfum și parfumul solid Neios. Brandul oferă și bijuterii pentru parfum din metale și pietre prețioase.

Partener: Pantene
luviane