Ce a adus Lisa&Co la Alist Designers Boutique

lisaco alist designers boutique

După cum știi deja, până pe 12 mai, Moon by Dana Rogoz și Lisa&Co împart spațiul de la Alist Designers Boutique și se-ntrec în piese must-have, invitându-te să le faci o vizită.

Zilele trecute îți povesteam despre piesele pe care Moon by Dana Rogoz le-a adus la Alist Designers Boutique și te familiarizam un pic cu ideea din spatele brandului, iar acum, o să vorbim despre cealaltă „jumătate“ a buticului – Lisa&Co. 

Lisa&Co vine la butic cu bijuteriile fine și atent lucrate în care cele două surori – Roxana Dan și Cristina Sălăgean își concentrează toată energia creativă. „Procedura creării bijuteriilor noastre implică procese complexe și o atenție deosebită la detalii. Perseverența, energia și dorința de a crea ceva aproape de perfecțiune sunt cele mai importante pentru noi. Trăim convingerea că, oricât de mică ar fi o bijuterie, trebuie să fie atât delicată, cât și perfectă în execuție.“ 

Bijuteriile Lisa&Co sunt arhitecturale, asimetrice și minimaliste și, mai mult decât atât, sunt piese timeless și versatile, pe care le poți purta la orice tip de ținută. Sunt genul acela de bijuterii alături de care poți traversa momente importante din viața ta și se pot transforma ușor în bijuterii cu valoare sentimentală. 

Am făcut mai jos o selecție în care am inclus câteva dintre piese Lisa&Co pe care le vei găsi până pe 12 mai la Alist Designers Boutique, în București Mall (lounge area).