Ce a adus Lemnia la Alist Designers Boutique

lemnia alist designers boutique

Zilele acestea, la Alist Designers Boutique, găzduim două branduri românești, așa cum te-am obișnuit – Lemnia și Izabela Măndoiu. Așa că până pe 7 iulie vei găsi la buticul nostru din București Mall (lounge area) genți din lemn, finisate excepțional, și piese vestimentare înțesate cu tradiție. 

Azi, o să explorăm un pic selecția de genți Lemnia pe care o vei găsi la Alist Designers Boutique și care promite să-ți însoțească atât outfiturile de vară, cât și pe cele din sezoanele următoare, pentru că o vei descoperi foarte versatilă: genți plic din lemn și piele pentru serile petrecute la garden party-uri, genți de umăr din piele cu detalii cool din lemn pentru zilele petrecute la birou ori prin oraș cu prietenii etc. Ocaziile în care-ți poți accesoriza ținutele cu piese Lemnia sunt, practic, nenumărate și-ți vor solicita creativitatea de fiecare dată. Iată mai jos o mică parte din selecția de genți Lemnia pe care o vei găsi în buticul nostru până pe 7 iulie.

Lemnia este o afacere de familie lansată în urmă cu cinci ani în Câmpulung Muscel, județul Argeș, și care, de-a lungul anilor, și-a dezvoltat propria semnătură de craft și modernitate în marochinărie. Brandul are deja parteneriate și cu magazine din afara României, articolele Lemnia pot fi cumpărate inclusiv din magazine de design din Londra si Amsterdam. În Romania, colecțiile Lemnia au putut fi găsite în special la târguri de profil și pe magazinul online. De data aceasta, în premieră, ele pot fi achiziționate la Alist Designers Boutique, din București Mall (lounge area).

Partener: Pantene

lemnia alist designers boutique