Ce a adus Izabela Măndoiu la Alist Designers Boutique

izabela mandoiu alist designers boutique

Zilele acestea, la Alist Designers Boutique, găzduim două branduri românești, așa cum te-am obișnuit – Lemnia și Izabela Măndoiu. Așa că până pe 7 iulie vei găsi la buticul nostru din București Mall (lounge area) genți din lemn, finisate excepțional, și piese vestimentare înțesate cu tradiție. 

Am vorbit aici mai mult despre gențile pe care le-a adus Lemnia în butic, iar acum, o să trecem în revistă o parte din selecția de piese semnate Izabela Măndoiu. Nu e prima oară când Izabela își aduce creațiile la Alist Designers Boutique, a fost și în sezonul trecut, însă de-atunci și până acum au mai apărut colecții la fel de cool și de „atinse“ de tradiție, pe care e musai să le vezi. 

Despre brandul Izabela Măndoiu

Izabela Măndoiu a pornit acum cinci într-o călătorie plină de emoții care s-a materializat în povestea fiecarei creații. La început a fost gândul de a valorifica tot ce are de oferit comoara tradițională (de la detalii specifice de cusături la opinci). Cu multă determinare și campanii de comunicare, munca ei s-a transformat într-un brand care construiește în continuare povești țesute cu valori. „Azi, la aproape un an de la primul proiect aici, la București Mall, alături de Alist, am motive de fericire să văd cum povestea Izabela Măndoiu devine, pentru a treia oară, parte dintr-un proiect atât de ambițios – Alist Designers Boutique și admir faptul că alături de București Mall, dedică atât un spațiu, cât și know how și promovare pentru susținerea producției românești.“

Am făcut mai jos o mică listă a pieselor pe care le vei găsi la Alist Designers Boutique (lounge area), până pe 7 iulie. 

Partener: Pantene

alist designers boutique izabela mandoiu