Ce a adus Framboise la Alist Designers Boutique

framboise alist designers boutique

Luna aceasta, la Alist Designers Boutique, găzduim două branduri perfecte pentru garderoba ta de toamnă – Framboise și MOOGU. Așa cum te-am obișnuit, o să trecem în revistă, pe rând, ce au adus designerii din spatele acestor branduri la buticul nostru din București Mall (lounge area). 

Framboise este unul dintre brandurile cu istorie îndelungată la Alist Designers Boutique, nu e prima oară când găzduim piesele celor doi designeri Andreea Pârvan și Mădălina Dobre, iar dacă obișnuiești să vizitezi târgul Half Is Free, sigur ești familiarizată cu acest brand. 

Pentru această ediție Alist Designers Boutique, în care Framboise împarte buticul cu MOOGU, până pe 29 septembrie, Andreea și Mădălina au pregătit o serie specială de piese perfecte pentru toamnă, și vin cu reduceri semnificative pentru piesele din colecția de vară. 

Ce a adus Framboise la Alist Designers Boutique

„În fiecare sezon rochia este la loc de cinste în portofoliu Framboise și, evident, în această toamnă are un loc aparte în colecția și în inimile noastre. Este o piesă versatilă, ușor de purtat și de accesorizat, și care ne facem să ne simțim feminine și foarte cool. Iubim materialele naturale, de fapt tot conceptul Framboise se bazează pe materiale naturale așa cum sunt: mătasea, lâna, inul și bumbacul. Nu ne place plasticul, deloc, așa că nu vom lucra niciodată haine din polyester sau materiale sintetice“, spun cei doi designeri din spatele Framboise în interviul acordat colegei noastre Alina Aliman. 

#WelcomeToMyStudio: extemporal la modă cu designerii Framboise

Cu alte cuvinte, Framboise înseamnă rochii, bluze, fuste și cămăși într-o gamă cromatică veselă, design atipic și materiale potrivite sezonului precum bumbacul, lâna, mătasea etc. Vei găsi aceste piese până pe 29 septembrie la Alist Designers Boutique. 

Partener: Pantene