Header-March-2019

Ce a adus Dana Dinu la Alist Designers Boutique

alist

La Alist Designers Boutique, până pe 26 octombrie, găzuduim trei branduri românești pe care le poți descoperi zilele aceasta dacă ne vezitezi și ale căror piese își vor găsi loc în garderoba ta de toamnă: Luviane Atelier de Parfumerie, Ladies Codes și Dana Dinu.

Am detaliat aici selecția Ladies Codes disponibilă în buticul nostru din București Mall (lounge area), iar acum ne focusăm pe piesele pe care Dana Dinu le-a adus la Alist Designers Boutique. 

Brandul Dana Dinu a prins contur în 2014, după ce designerul a lucrat peste 12 ani în domeniu, colaborand cu o serie de branduri românești. A studiat arte plastice începând cu vârsta de 10 ani, aprofundând în paralel artele textile și pictura. Iar acum, odată cu brandul ei, Dana Dinu își dorește să îmbine cele două preocupari. Filosofia brandului ei este o combinație subtilă între geometrie și artă. Fiecare haină este lucrată cu atenție, urmărind proportiile corpului și nevoile acestuia. Piesele sunt pictate manual și sunt din materiale naturale precum lâna, bumbacul, inul.

Iată câteva dintre piesele create de Dana Dinu pe care le vei până pe 26 octombrie la Alist Designers Boutique:

Partener: Pantene

alist designers boutique alist designers boutique