Ce a adus Chicineta la Alist Designers Boutique

chinineta

La Alist Designers Boutique, avem în această perioadă două branduri românești care au în comun mesajele, pe care le aștern fie pe hanorace, tricouri ori carcase – Aer Wear, fie pe căni și farfurii din ceramică – Chicineta. 

Am vorbit aici despre Aer Wear, iar acum ne îndreptăm atenția către Chicineta, cealaltă jumătate a buticului nostru din București Mall (lounge area), care este populată de farfurii și căni cu mesaje amuzante.

Chicineta e o poveste scurtă, în mesaje pe farfurii și căni, despre Oana Titică, fondatoarea brandului, şi femeile din jurul ei. „Despre cine suntem în toate ipostazele, de la nevrotice la îndrăgostite, de la arogante la disperate după dulciuri. Şi toate celelalte.“

Ideea cu mesajele i-a venit Oanei într-un moment în care nu mai suporta să vadă peste tot porţelanuri cu clişee, de la „Cea mai bună mamă” la „I love cupcakes”. Aşa că farfuriile și cănile Chicineta au acum mesaje precum “Great butts are made in the kitchen”, “Sex before food” sau “Let’s get drunk together”. „Fiindcă sunt nişte mesaje mai sincere şi vorbesc mai mult despre ce e în capul nostru“, spune Oana. 

Toate obiectele sunt produse în fabrici de porțelan sau ceramică din țară, iar grafica este realizată în colaborare cu designeri români.

Partener: Pantene


Categorii Lifestyle