Ce a adus Baden 11 la Alist Designers Boutique

Pe 15 martie, a început un nou sezon Alist Designers Boutique, un proiect care ne e foarte drag și care are ca scop „împrietenirea“ mai pe îndelete cu designerii locali și creațiile lor. Pe scurt, Alist Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții ale unora dintre cei mai cool designeri români. Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu în care aceștia își pot vinde creațiile. 

Așa cum te-am obișnuit, vorbim despre muncă 100% creativă și despre design românesc, dar, mai cu seamă despre calitate și poveste – caracteristici pe care fiecare dintre designerii și brandurile invitate în buticul nostru le au.

Cine dă startul noului sezon? Baden 11, un brand exclusiv românesc, lansat la începutul anului 2016. 

„Sursă de inspirație a creațiilor semnate Baden 11 este femeia urbană, activă, spirituală. Este vorba despre alegerea unui stil care te reprezintă și îți permite să fii tu însăți. Femeia BADEN11 este sofisticată prin simplitate și atitudine. Are un stil atemporal și versatil, alege să experimenteze și știe foarte bine că cea mai bună alegere este less is more. Piesele vestimentare sunt gândite pentru a fi purtate fie împreună, fie separat, și au un stil curat, care se poate îndrepta uneori spre edgy. Credem cu tărie că stilul este, de fapt, o atitudine.“– Baden 11

Creațiile Baden 11 se găsesc zilele acestea la Alist Designers Boutique, iar ca să-ți facem poftă de shopping, am făcut mai jos o selecție de piese pe care le vei găsi până pe 14 aprilie la buticul nostru șic din București Mall (lounge area, parter).

Fustă 290 lei
Cămașă 245 lei
Jachetă 220 lei
Bluză 191 lei
Fustă 380 lei
Jachetă 245 lei
Rochie 380 lei
Bluză 245 lei