Ce a a dus Aer Wear la Alist Designers Boutique

aer wear

La Alist Designers Boutique, avem în această perioadă două branduri românești care au în comun mesajele îndrăznețe, pe care le aștern fie pe hanorace, tricouri ori carcase – Aer Wear, fie pe căni și farfurii din ceramică – Chicineta. 

Intrăm pe rând în lumea celor două branduri și răscolim un pic în selecția de item-uri pe care le-au adus la buticul nostru din București Mall (lounge area). Azi, vorbim despre Aer Wear, un brand românesc ce propune un mix relaxat de piese “ușoare ca aerul” și desene, texte și cuvinte imprimate, cu mare impact vizual, inspirate din viața de zi cu zi.

Unul dintre talentele Danei Păun, fondatoarea Aer Wear, este caligrafia, așa că își așterne gândurile și mesajele, pe alocuri sub formă de desene, pe hanorace, tricouri și mai nou, pe carcase de telefoane – “un prim pas în dezvoltarea unei noi ramuri a brandului, cea de accesorii, așa cum ne-a mărturisit Dana. Tot la Aer Wear vei mai găsi și bluze, pantaloni, rochii si caftane stylish, toate produsele fiind confecționate local din materiale naturale

„Produse în ediție limitată, cred cu tarie ca piesele noastre pot face la vita bella celor care le poartă“–Dana Păun

Partener: Pantene