CCC te pregătește de iarnă

ccc

Botine cu animal print și snake print, ciocate, combat boots și cam toate modelele de pantofi, ghete și botine pe care ți le dorești sezonul acesta se regăsesc în noua colecție CCC Quality. Piesele de rezistență ale colecției sunt modelele brandurilor Lasocki, DeeZee și Gino Rossi, care aduc o schimbare revigorantă, îmbinând cele mai noi tendințe cu stilul confortabil, dar și cu elemente neconvenționale de design. De la ghetele classy, până la bocancii de inspirație punk, botinele cu animal print și ciocatele în culori neutre, modelele disponibile la CCC te provoacă să îți creezi look-uri îndrăznețe, la prețuri accesibile. 

Dacă modelele din piele naturală ale brandului Lasocki se încadrează perfect în stilul clasic, DeeZee vine cu un design fresh adresat femeilor interesate de un look cool și actual. În schimb, Gino Rossi este sinonim cu eleganța și designul care descrie tendințele sezon după sezon.

În magazinele CCC găsești acel mix creativ de clasic și actual, fie că vorbim despre genți XL, micropoșete ori perechea de botine pe care o vei purta cât e iarna de lungă.

Styling tips

Poartă o pereche de combat boots alături de un overall și vei obține un look actual, perfect pentru iarna aceasta.

Botinele de inspirație western sunt must-have în acest sezon. Poartă-le cu rochii vaporoase și pulovere supradimensionate. 

Bocanci Jenny Fairy, 169,90 lei
Bocanci DeeZee, 169,90 lei
ccc
Botine DeeZee, 139,90 lei
Botine DeeZee, 159,90 lei
Geantă Jenny Fairy, 114,90 lei
Ghete Jenny Fairy, 169,90 lei
Botine Lasocki, 289,90 lei
Rucsac Jenny Fairy, 139,90 lei
Ghete Gino Rossi, 399,90 lei
Botine Lasocki, 379,90 lei
Geantă Jenny Fairy, 149,90 lei

(Promo)