CCC România lansează platforma online de explorare urbană – CCC SHOES MAP

Descoperirea locurilor interesante pe care Bucureștiul le oferă locuitorilor săi, dar și celor nou-veniți, fie că vorbim despre locuri noi sau cu rezonanțe istorice, poate părea un lucru simplu la prima vedere. Cu toate acestea, să explorezi un oraș fără niciun fel de orientare sau recomandări poate fi descurajant.

Află poveștile orașului tău!

În acest context, CCC România, brandul de încălțăminte și accesorii, a anunțat aseară, în cadrul evenimentului Influencers Day by CCC, lansarea platformei online CCC Shoes Map, care le permite utilizatorilor să descopere noi locuri și experiențe urbane din București.  La evenimentul care a avut ca temă fotografia de fashion și cea de travel, influencerii și jurnaliștii prezenți s-au putut bucura de o serie de tips & tricks oferite de cei trei speakeri ai serii: Fabulous Muses – Diana Enciu, Alina Tănasă și Otravă.

CCC Shoes Map se pliază pe o nevoie reală de a găsi, într-un singur loc, cele mai interesante spații de petrecere a timpului liber în București, din anumite categorii de interes, recomandate de oameni care le-au vizitat. Oriunde te poartă pașii, platforma CCC Shoes Map te ajută să dai un refresh orașului tău, prin punerea la dispoziția ta a celor mai recente opinii scrise de utilizatorii care au fost în locurile care te interesează.

Disponibilă la adresa www.cccshoesmap.eu, atât în varianta desktop, cât și de pe telefonul mobil, platforma afișează, prin intermediul pin-urilor, locurile de interes dintr-o multitudine de categorii, recomandate atât de utilizatori, cât și de influenceri și bloggeri.

Fie că este vorba despre muzee, restaurante, expoziții, cluburi, mall-uri, hub-uri, terase sau orice alt loc de distracție urbană, platforma îți va indica locurile cu cele mai bune review-uri realizate de utilizatori. În același timp, dacă ai descoperit recent un loc interesant din București, îi poți inspira și pe alți utilizatori să-l exploreze, prin plasarea unui pin pe hartă, încărcarea câtorva poze și a unui review.

Ce aduce nou CCC Shoes Map?

Născută ca o continuare a campaniei CCC Youngsters, care aduce în fiecare sezon cele mai bune branduri de pantofi sport în magazine, platforma se adresează tinerilor care vor să descopere orașul, se distrează, explorează cele mai cool locuri și le împărtășesc cu prietenii, dând share recenziilor lor direct pe Facebook.

CCC Shoes Map vine cu o serie de caracteristici deopotrivă noi și utile într-un peisaj urban din ce în ce mai aglomerat, permițând descoperirea și prezentarea oricărui loc recenzat de utilizatori, chiar și pe cele mai puțin sau deloc cunoscute. Astfel, platforma oferă, pe lângă localizarea punctelor de interes, posibilitatea ca utilizatorul să-și exprime propria opinie despre locurile respective și să împărtășească impresiile sale cu cei dornici să meargă acolo.

Cum funcționează?

Modul de funcționare este unul extrem de simplu. Harta Bucureștiului integrată în platformă utilizează serviciul Google Maps, astfel încât utilizatorii pot găsi orice adresă. Utilizatorii se pot “plimba” pe hartă pentru a descoperi locurile din oraș și pot vedea în detaliu părerile altor utilizatori constând într-un review al experienței acestora din locul respectiv, alături de pozele încărcate în platformă. Totodată, utilizatorii pot să adauge propria experiență și să o împărtășească, prin intermediul platformei, cu alți utilizatori, în doar câțiva pași simpli:

  • aleg locul pe hartă, în baza adresei sau a numelui locului introdus în bara de “Search”
  • descriu experiența în câteva cuvinte
  • încarcă maximum 3 poze
  • în final, dacă doresc, pot distribui review-ul și pe pagina proprie de Facebook, în așa fel încât recomandarea să ajungă și la prietenii din comunitatea lor.

Despre concurs

În octombrie, utilizatorii sunt invitați să exploreze cele mai faine cafenele cu cea mai bună cafea din București, selecționate de CCC. Urmărește pinurile galbene de pe hartă și lasă un review la una dintre locațiile: BEANS & DOTS, UTOPIA COFFEE BAR, COFTALE COFFEE SHOP, TWO MINUTES COFFEE, ALEF ESPRESSO BAR și ARTICHOKE până pe 30 octombrie 2019 și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile de mai jos:

  • Un zbor de 30 de minute cu motoplanorul la Aerodromul Clinceni „Aurel Vlaicu”.
  • O valiză de călătorii Lasocki (40x55x20 cm), un card discount 30% valabil până pe 31.12.2019, în toate magazinele CCC din țară, pentru orice pereche de pantofi, geantă sau alt produs la preț întreg, un set de accesorii CCC care include curea, portofel și breloc.
  • Un Keep Cup de sticlă reutilizabilă și o dimineață la cafea cu un barista de la Beans & Dots, care să îți povestească despre specialty coffee și să te învețe cum să faci brew coffee acasă.
  • Free coffee timp de 30 de zile, oferit de Utopia Coffee Bar. În felul acesta, vei avea energie pentru o lună întreagă să explorezi orașul.

Mai multe detalii despre concurs, precum și regulamentul concursului, pot fi găsite pe pagina Despre Concurs.