CCC: Gino Rossi, noua colecție in the mood for neutrals

În magazinele CCC găsești cea mai nouă colecție de pantofi Gino Rossi, în care nuanțele neutre diverse joacă rolurile principale!

Cea mai recentă colecție Gino Rossi este acum în magazinele CCC. Renumit pentru produsele sale de înaltă calitate, având un design clasic, totodată adaptat tendințelor actuale, piesele te vor surprinde în acest sezon prin diversitate, de care te vei îndrăgosti la prima vedere!

Papuci Gino Rossi, CCC, 249,90 lei

Fie că ai un stil minimalist sau inspirat de starurile cinematografiei franceze din anii ’70, vara aceasta îți vei găsi perechea cu siguranță! Gama cromatică neutră transformă fiecare produs într-unul extrem de ușor de adaptat fiecărei ținute. Iar dacă ai visat la o pereche de sandale depotrivă elegantă și comodă, poți opta fie pentru o pereche cu toc mediu, fie pentru una cu toc kitten, cu barete multiple, care îți vor pune în evidență gleznele.

Poartă aceste modele în stiluri diferite, de la ținute romantice all white, din materiale precum bumbacul sau inul, la outfituri glam, cu volume imprsionante, lucrate în satin, cum ar fi o rochie cu bretele foarte subțiri sau o pereche de pantaloni palazzo.

Pantofi Gino Rossi, CCC, 349,90 lei
Pantofi Gino Rossi, CCC, preț la cerere
Pantofi Gino Rossi, CCC, peț la cerere

Dacă adori încălțămintea flat, o pereche de papuci în nuanța burgheză a coniacului nu trebuie să îți lipsească din dressing, mai ales pentru ținutele în care petreci multe ore (în vacanță, sperăm!). Descoperă întreaga colecție în magazinele CCC, dar și online, pe ccc.eu. 

Balerini Gino Rossi, CCC, preț la cerere
Papuci Gino Rossi, CCC, 249,90 lei
Sandale Gino Rossi, CCC, 379,90 lei

Foto: PR